Scandal uriaș la Mireasa! Simona Gherghe a intervenit. Fanii emisiunii vor să se adreseze Protecției Animalelor

Scandal uriaș la Mireasa! Simona Gherghe a intervenit. Fanii emisiunii vor să se adreseze Protecției Animalelor

Un nou scandal în emisiunea Mireasa! Una dintre concurente a fost pusă la zid de telespectatori pentru gestul pe care l-a făcut, iar fanii spun că în astfel de cazuri, precum cel dezbătut în ediția din 7 octombrie, ar trebui să ajungă în atenția Protecției Animalelor.

Scandal uriaș la Mireasa. O concurentă a lovit o pisică. Fanii, revoltați că nu a fost sancționată

Simona, una din participantele sezonului 10 din reality-show-ul matrimonial de la Antena 1, a fost surprinsă de camerele de luat vederi lovind o pisică, în curtea casei de la Buftea!

Cazul care i-a șocat pe fanii show-ului nu este primul, căci relația unor concurenți cu animalele a fost pusă în discuție și anul trecut. Mai mult de atât, chiar producătorii competiției cu miri și mirese au fost acuzați, în 2023, că ar fi vrut să eutanasieze câțiva câini care dădeau târcoale casei.

Aceeași poveste cu animalele revine, și în sezonul 10, iar de data asta Simona Gherghe a reacționat imediat, în emisiune, fără însă a o sancționa pe concurentă.

Viperele Vesele au scos în evidență gestul violent pe care concurenta Simona l-a avut față de o pisicuță. Au publicat, pe pagina de Instagram, și un scurt filmuleț în care fata e surprinsă nu tocmai prietenoasă cu mica felină.

Simona, autodeclarată mare iubitoare de animale, violentă cu pisica pentru că o enervează

În filmulețul cu pricina se vede foarte clar, și chiar se aude, cum Simona, care formează un cuplu în casă, lovește motanul. Bărbatul cu care este în grădină îi atrage atenția Simonei, întrebând-o ce are cu mâța. „Cei ai, mă, cu el?”, e întrebată Simona după ce lovește pisica. Tânăra râde, fără niciun sentiment de vinovăție, și se justifică: „Câteodată mă enervează”.

„Avertisment! Aceasta este o postare cu un puternic impact emoțional pentru iubitorii de animale! Simona, concurentă în sezonul 10 al emisiunii Mireasa, lovește o pisică în curtea casei de la Buftea! În lipsa unor reacții ferme din partea producătorilor, concurenții se simt liberi să își manifeste agresivitatea împotriva animalelor. Spuneți stop abuzurilor împotriva animalelor!”, notează Viperele Vesele.

La finalul emisiunii din 7 octombrie, de la prânz, Simona Gherghe i-a atras atenția Simonei să nu mai maltrateze animalele. Fanii, însă, se așteptau la ceva mai mult, la o sancțiune ceva mai severă, dat fiind că nu vorbim despre un comportament normal.

Producătorii au îngropat repede cazul, pentru că Simona produce content și e ”bună” de show

Seara, în emisiunea „Capriciile iubirii” prezentată de Gabriela Cristea, subiectul a fost reluat, iar concurenta a afrimat că ea este iubitoare de animale și nu le agresează. A recunoscut, totuși, că gestul ei poate fi privit drept unul nepotrivit de către cei din fața micilor ecrane.

„Înțeleg de ce s-au supărat și s-au revoltat. Îmi cer scuze. Promit că nu voi mai face gesturi de genul. Sincer, pisicuța vine de fiecare dată la picioarele mele. Vine la mine”, este scuza pe care a avut-o Simona, la Antena Stars.

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, cazul agresării pisicii a fost îngropat repede, întrucât producătorii ar ține foarte mult la concurenta Simona, care formează și un cuplu în casă și oferă content. De asemenea, aceștia nu și-ar permite să o scoată în față, la votul publicului. Conform nemulțumirilor exprimate deja în mediul online, ar avea șanse foarte mari să iasă din casă.

Please follow and like us:
Pin Share