Trei pietoni au fost spulberați de mașini în județul Neamț. Femeie de 80 de ani decedată

Trei pietoni au fost spulberați de mașini în județul Neamț. Femeie de 80 de ani decedată

Marți, la primele ore ale dimineții, trei pietoni au fost loviți de mașini pe raza județului Neamț. Din păcate, impactul s-a dovedit fatal pentru o femeie în vârstă de 80 de ani.

Accidente grave, marți, în Neamț: trei pietoni loviți de mașini. O femeie de 80 de ani a murit

Au fost mai multe accidente grave, marți, la primele ore ale zilei, în țară. În Capitală, o bătrână a fost lovită de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni, în Sectorul 4. Autospeciala era în misiune. Victima, rănită, a ajuns la spital.

O altă vârstnică a avut parte de un final tragic, de această dată în județul Neamț. Femeia a fost accidentată mortal când traversa prin loc nepermis, pe Drumul Naţional DN 15B, în localitatea Poiana Largului. La volanul mașinii se afla un tânăr de 21 de ani.

”În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabili faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 21 ani, din Poiana Teiului, conducea un autoturism pe DN 15B, în localitatea Poiana Largului, ar fi surprins și accidentat un pieton care s-ar fi angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului, o femeie în vârstă de 80 ani, din localitatea Poiana Teiului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Tot în județul Neamț, doi bărbați au fost la un pas de moarte. Aceștia au fost acroșați de o mașină la volanul căreia se afla o tânără de 27 de ani. Ambii au suferit răni și au avut nevoie de intervenția medicilor.

”La data de 08 octombrie 2024, ora 08:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce o tânără, în vârstă de 27 de ani, conducea un autoturism, pe strada Horia Cloșca și Crișan, din orașul Târgu-Neamț, ar fi surprins și accidentat doi pietoni care se deplasau pe marginea părții carosabile”, a transmis Poliția Neamț, conform Știri-Neamț.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Pe de altă parte, s-a constatat că pietonii au fost băuți. Ei au avut alcoolemie în aerul expirat: 0,31 mg/l bărbatul de 53 de ani și 0,16 mg/l cel de 68 de ani.

Please follow and like us:
Pin Share