Român rănit grav în Spania, din cauza unui curaj nesăbuit. A fost luat în coarne de un taur, în timpul unei coride

Român rănit grav în Spania, din cauza unui curaj nesăbuit. A fost luat în coarne de un taur, în timpul unei coride

Un român a vrut să-și demonstreze curajul, însă a ajuns la spital cu răni grave. Incidentul a avut loc într-un orășel de lângă Caste Ion, din estul Spaniei, acolo unde se organizează coride.

Român rănit de un taur în Spania

Într-un exces de zel, un român s-a aruncat în fața unui taur în cadrul unei curse tradiționale cu tauri, desfășurată într-un orășel de lângă Caste Ion, Spania. Acolo, coridele sunt evenimente obișnuite și de fiecare dată s-a soldat cu victime.

Românul se afla printre spectatori, moment în care a sărit gardul pentru a-și demonstra curajul. Într-un moment de neatenție, animalul l-a atacat și l-a rănit grav. Imediat, victima a fost transportată la spitalul din Castellon.

Potrivit medicilor, leziunile nu îi pun viața în pericol, dar are o rană gravă la cap. Alte două persoane au suferit de pe urma evenimentului și au ajuns în stare gravă la unitățile medicale. Pentru una dintre ele, medicii rămân rezervați cu privire la diagnostic.

În cadrul coridelor foarte multe persoane care s-au pus în fața taurilor au avut de suferit. Anul acesta au existat 450 de victime, dintre care șase morți în urma unor incidente similare. Cei care sunt împotriva coridelor cer interzicerea evenimentelor de acest fel.

Un taur a scăpat din arenă

Un incident tragic a avut loc în toamna acestui an, în Pantoja, Toledo. Un taur a reușit să sară un gard de protecție după ce l-a rupt. A ieșit din zona de siguranță și a provocat haos printre spectatori.

Din nefericire, o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite. La fața locului s-au prezentat imediat echipele de intervenție, printre care și o ambulanță. Polițiștii locali au intervenit și au fost nevoiți să ucidă animalul.

Mai mult, membrii Gărzii Civile și Protecției Civile din Pantoja au fost nevoiți să se mobilizeze pentru a gestiona situația. Consiliul Local Pantoja și-a exprimat regretul față de evenimentele tragice.

Autoritățile au declarat zi de doliu oficial în memoria victimei. Consiliul a subliniat, de asemenea, importanța intervenției rapide și eficiente a Gărzii Civile, Poliției Licale și Protecției Civile. Consideră că au acționat cu profesionalism în cadrul acestui incident.

Please follow and like us:
Pin Share