Marea greșeală pe care o face Diana Șoșoacă. “Nici partenerii noștri, americanii, nu se leagă de evrei”

Marea greșeală pe care o face Diana Șoșoacă. “Nici partenerii noștri, americanii, nu se leagă de evrei”

Concret, Mitică Dragomir crede că antisemitismul Dianei Șoșoacă și afinitatea pentru Mișcarea Legionară i-au fost fatale. De altfel, europarlamentarul riscă să-și piardă locul de la Bruxelles și să ajungă după gratii, conform legii, tocmai pentru această poziție.

Marea greșeală pe care o face Diana Șoșoacă

”Eu nu o să votez în viața vieților mele pe Șoșoacă, dar crede-mă am vorbit cu oameni, toată lumea asta zice, nedreptate, dictatură. Oameni cu capul pe umăr, care nu o înghit pe Șoșoacă.

N-aș vota nici să am mâinile legate”, a deschis subiectul Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică. Dumitru Dragomir i-a dat dreptate lui Ivanovici, considerând că omul de rând nu înțelege ce se întâmplă.

”Am prieteni deștepți, oameni de afaceri, polițiști, care spun păi ce le-o fi trebuit mizeria asta. Ce le-o fi trebuit?”, s-a întrebat, retoric, Mitică. ”Dacă oamenii aveau sondaje și era la 20%? Au făcut-o și mai mare? Chiar dacă are discursul ăsta plin de ură?”, a completat Horia Ivanovici.

Mitică Dragomir a explicat că este inadmisibil ca în 2024 cineva să fie antisemit, astfel că această atitudine a costat-o pe Diana Șoșoacă. ”Mai face și greșeli, este o tipă bine educată, joacă un rol. În momentul în care a început să se lege de evrei a făcut o mare greșeală.

Horia Ivanovici  și Mitică Dragomir, discuții aprinse la MAX Profețiile lui Mitică

Uită-te, că partenerul nostru strategic, americanul nu se leagă de evrei. Ne legăm noi care suntem neica nimeni. Că greșesc, că nu greșesc, e treaba lor. Nu e treaba noastră. Noi am recunoscut Israelul și sunt prietenii noștri. Nu te supăra!”, a explicat Oracolul FANATIK.

În concluzie, Horia Ivanovici și Mitică Dragomir au sugerat că cel mai probabil scopul final a fost ca Marcel Ciolacu să aibă de suferit în sondaje, probabil o răzbunare a lui Klaus Iohannis pentru că nu a primit pe tavă un post de senator.

”Nici dictatorii ăia de la Hitler așa n-au putut să lupte pe toate fronturile. Tu te iei Șoșoacă și te lupți și cu ăia și cu ăia”, a explicat Horia Ivanovici. ”Pe de altă parte ar putea să fie alte forțe. Au știut că va fi victimă și va urca, au vrut să-l lovească în plex pe Ciolacu și PSD-ul.

S-ar putea să fie mâna domnului Iohannis că PSD n-a vrut să voteze chestia aia în Parlament”, a replicat Mitică Dragomir. Diana Șoșoacă nu are dreptul să candideze la alegerile prezidențiale pentru că CCR a considerat că este un personaj cu convingeri diametral opuse față de ce ar trebui să fie.

Marea greșeală pe care o face Diana Șoșoacă. “Nici partenerii noștri, americanii, nu se leagă de evrei”

Please follow and like us:
Pin Share