Elvețian de 54 de ani, final tragic pe un drum din Argeș. Mașina sa, strivită de un camion cu lemne

Elvețian de 54 de ani, final tragic pe un drum din Argeș. Mașina sa, strivită de un camion cu lemne

Un accident extrem de grav petrecut marți, în județul Argeș, s-a soldat cu moartea unui cetățean elvețian în vârstă de 54 de ani. Mașina bărbatului a fost strivită de un camion încărcat cu lemne.

Accident cumplit în Argeș: elvețian de 54 de ani, aflat la volanul unui Logan, strivit de un camion cu lemne

Ziua de marți, 8 octombrie, continuă să aducă accidente tragice pe drumurile din România. La orele după-amiezii, un cetățean străin a avut parte de o moartea cumplită pe un drum din județul Argeș.

Din datele venite de la presa locală aflăm că Martin M., 54 de ani, un elvețian cu rezidență în Pitești, aflat la volanul unui vehicul Dacia Logan, a făcut o manevră care s-a dovedit a-i fi fatală.

Bărbatul ar fi ieșit dintr-o parcare laterală fără să se asigure corespunzător. Publicația locală Curier.ro notează că șoferul avea intenția de a întoarce autoturismul.

În clipa imediat următoare, mașina sa a ajuns în fața unui autocamion cu remorcă, condus de Octavin C., de 46 de ani, din comuna Bogați. Utilajul de mare tonaj, încărcat cu lemne, circula dinspre Găești spre Topoloveni.

TIR-ul nu a mai apucat să facă manevra salvatoare. Acesta a strivit practic Loganul. Mașina elvețianului a fost aruncată în parcarea din care tocmai încerca să iasă.

Aici, vehiculul a lovit un Duster și un Renault Megane care staționau. La fața locului a intervenit de urgență un echipaj de descarcerare. După zeci de minute de eforturi, salvatorii l-au scos pe bărbat și l-au predat în stare de inconștiență unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș.

La rândul lor, medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva pe bărbat. Leziunile erau însă mult prea grave. În final, au fost nevoiți să declare decesul.

Un alt accident grav raportat marți în Argeș. Motociclist rănit grav

Tot marți, dar în municipiul Pitești, un motociclist a fost grav rănit după un un accident petrecut pe o stradă din oraș. Vehiculul acestuia a intrat în coluziune cu o mașină condusă de o tânără.

La fața locului au ajuns pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială, alături de un echipaj SAJ. Victima, motociclistul, a ajuns la spital cu suspiciune de fractură la nivelul bazinului.

Please follow and like us:
Pin Share