Bayern Munchen, salariu faraonic pentru a-l convinge pe Jamal Musiala să rămână! Nemții pun pe masă o avere pentru a-l păstra

Bayern Munchen, salariu faraonic pentru a-l convinge pe Jamal Musiala să rămână! Nemții pun pe masă o avere pentru a-l păstra

Jamal Musiala este unul dintre cei mai valoroși jucători din „noua generație”, astfel că Bayern Munchen face tot posibilul ca jucătorul să-și prelungească înțelegerea cu echipa pregătită de Vincent Kompany.

Bayern Munchen, salariu faraonic pentru a-l convinge pe Jamal Musiala să rămână la echipă! Nemții pun pe masă o avere pentru a-l păstra pe jucător

Bayern Munchen i-a „pus pe masă” un contract imens lui Jamal Musiala. Bavarezii vor să prelungească întelegerea cu cel mai valoros jucător din campionatul intern.

Concret, oficialii celor de la Bayern Munchen i-au pregătit o ofertă faraonică lui Jamal Musiala, cu o remunerație de 477.000 de euro pe săptămână. Daca fotbalistul va accepta propunerea, acesta va fi cel mai bine plătit jucător din lot, la egalitate cu Harry Kane.

Jamal Musiala a marcat nu mai puțin de trei goluri și totodată a livrat un assist în primele cinci etape din noul sezon de Bundesliga. În presa din Germania s-a scris intens despre interesul granzilor de la Real Madrid și Manchester City pentru fotbalistul legitimat la Bayern Munchen.

Decizia jucătorului va fi dezvăluită în zilele următoare, însă oferta pregătită de fosta campioană a Germaniei pare de nerefuzat. Jamal Musiala evoluează în prima echipă a lui Bayern din 2020, perioadă în care a fost prezent în 171 de meciuri, a marcat 46 de goluri și a dat 34 de pase decisive.

🚨 Bayern Munich are ready to make Jamal Musiala their joint best-paid player, along with Harry Kane, on around £400,000 a week.

The 21-year-old is NOT thought to be in talks with Real Madrid or Manchester City.

(Source: Sky Germany) pic.twitter.com/v3fGFJX0rX

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) October 8, 2024

Bayern Munchen a plătit doar 200.000 de euro pentru Jamal Musiala

Jamal Musiala a ajuns în tabăra celor de la Bayern Munchen în vara anului 2019, când formația bavareză achita suma de doar 200.000 de euro celor de la Chelsea. Fotbalistul se afla în Anglia din 2010, când era transferat de Southampton de la TSV Lehnerz. Totuși, cea mai lungă perioadă a junioratului a petrecut-o la Chelsea, unde a evoluat în perioada 2011-2019.

Fotbalistul născut la Stuttgart a fost unul dintre principalele motive din atacul Germaniei de la Campionatul European din această vară, unde România a ajuns până în faza optimilor de finală. Nu mai puțin de 3 goluri a marcat Musiala pentru naționala sa la EURO.

În total, Jamal Musiala a adunat 36 de apariții pentru echipa națională a Germaniei, în care a reușit să înscrie 6 goluri și să ofere 8 pase decisive. În preliminariile Campionatului Mondial din 2022, „Die Mannschaft” s-a aflat în grupă cu România, însă în acea dublă cu „tricolorii” tânărul jucător nu a fost introdus niciun minut.

Musiala este cel mai valoros fotbalist din prima ligă de fotbal a Germaniei, cota sa de piață fiind de 130 de milioane de euro, potrivit publicației de specialitate transfermarkt.

130.000.000 de euro este cota de piață a lui Jamal Musiala, conform transfermarkt.
Contractul actual al lui Jamal Musiala este scadent în data de 30 iunie 2026.

Please follow and like us:
Pin Share