Kelemen, după declarația lui Ciucă că rupe coaliția cu PSD. „Adio dar rămân cu tine, câinele nu pleacă de la măcelărie”

Kelemen, după declarația lui Ciucă că rupe coaliția cu PSD. „Adio dar rămân cu tine, câinele nu pleacă de la măcelărie”

Kelemen Hunor, președintele UDMR a comentat, marți, declarațiile liderului PNL, potrivit căruia rupe coaliția de guvernare, ca tot el să adauge că liberalii rămân în Guvern „pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”. În opinia lui Kelemen, aceste declarații sunt dovada zicalei „câinele nu pleacă de la măcelărie”.

„E o vorbă, câinele nu pleacă de la măcelărie”

Kememen Hunor, prreședintele UDMR și candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie, a comentat, marți, declarațiile făcute cu o zi în urmă de președintele PNL, Nicolae Ciucă, care a anunțat că rupe coaliția de guvernare cu PSD.

„Coaliția de guvernare cu PSD se oprește aici. Rămânem în Executiv doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor pe care le pot realiza pentru a câștiga alegerile”, a afirmat Ciucă

În opinia lui Kelemen Hunor, declarațiile fruntașului liberal sunt lipsite de substanță și contradictorii, fiind, în opinia sa, „doar o perdea de fum”.

„Nu prea am înțeles ce se rupe în acest moment. A zis plec dar rămân, adio dar rămân cu tine. E o vorbă, câinele nu pleacă de la măcelărie. Deci nici domnul Ciucă și PNL nu poate să se rupe de la guvernare. Este perdea de fum, chestia asta că se rupă coaliția”, a declarat Kelemen, potrivit Digi 24.

„Este o fentă această declarație a domnului Ciucă”

Președintele UDMR a subliniat că, oricum, coaliția dintre social-democrați și liberali nu mai este funcțională de mult. Iar declarația lui Nicolae Ciucă, a mai spus Kelemen Hunor, este nimic mai mult decât „o fentă” puțin credibilă, în condițiile în care președintele PNL critica agresiv, acum patru ani, PSD, ca ulterior să se alieze la guvernare cu ținta acestor critici.

„Fiindcă această coaliție oricum demult nu mai funcționa ca o coaliție. De fapt este o fentă această declarație a domnului Ciucă, marca Iohannis, și de aceea nu prea este credibilă, pentru că președintele acum exact patru ani, tuna și fulgera împotriva PSD-ului, ca să facă după aceea o guvernare cu PSD-ul. Este la fel, domnul Ciucă face această o fentă, dar ei se pregătesc să guverneze împreună după alegeri. Eu nu am speranțe mari că această ruptură este mai mult decât un teatru al domnului Ciucă”, a declarat Kelemen Hunor.

Please follow and like us:
Pin Share