Misteriosul caz al ”Elodiei de Vâlcea”. Profesorul Marian Claudiu Bălan a fost declarat mort, la patru ani de la dispariție. Cine ar fi criminalul

Misteriosul caz al ”Elodiei de Vâlcea”. Profesorul Marian Claudiu Bălan a fost declarat mort, la patru ani de la dispariție. Cine ar fi criminalul

Fiul cel mare și fosta soție ar fi principalii suspecți, amândoi fiind cercetați pentru asasinarea bărbatului. Cei doi au fost puși sub control judiciar, însă vor să scape de această măsură. Marian Claudiu Bălan ar fi avut 49 de ani în aceste zile.

Profesorul Marian Claudiu Bălan a fost declarat mort, la patru ani de la dispariție. Cine ar fi criminalul

A dispărut fără urmă în 2020, iar procurorul de caz crede că bărbatul a fost ucis de soție și de copil. Cei doi au ascuns mai apoi cadavrul într-un loc sigur. Cazul seamănă izbitor cu cel al Elodiei Ghinescu, celebru după ce polițistul Cristian Cioacă și-ar fi ucis soția și a ajuns la închisoare.

Și în acel caz, nimeni nu a găsit niciun cadavru, iar polițistul Cioacă s-a considerat mereu o victimă a sistemului și spune că Elodia cel mai probabil a fugit în lume. Cazul a fost cap de afiș în presa din România în acei ani.

”Declară mort pe numitul BĂLAN MARIAN-CLAUDIU. Stabileşte data morţii pentru pârâtul BĂLAN MARIAN CLAUDIU ca fiind 11.04.2020”, a transmis Judecătoria Râmnicu Vâlcea, potrivit Antena 3.

Procurorii cred că între bărbat, soție și copil a izbucnit un scandal, iar aceștia l-ar fi înjunghiat, după care au scăpat de cadavru. Cu toate acestea pentru că nu există cadavru și dovezi, momentan nimeni nu a fost condamnat în acest caz.

Bărbatul din Vâlcea dispărut acum patru ani a fost declarat oficial mort

”În intervalul 10/11.04.2020, în timp ce se aflau în imobilul locuinţă de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între membri familiei, respectiv între tată, mamă şi fiu, în contextul în care fratele mai mic a sărit cu cuţitul la tată.

Inculpatul (n.r.: fiul cel mare al bărbatului) a intervenit exercitând, conjugat cu inculpata (n.r. soţia bărbatului) acte de agresiune asupra victimei, producându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia şi apoi i-au ascuns cadavrul care nu a mai fost găsit”, mai arată Tribunalul Vâlcea.

Într-o declarație pentru Antena 3, fosta soție a bărbatului spune că bărbatul nu a fost ucis de nimeni și cel mai probabil se ascunde pentru că ar avea probleme cu legea. ”Ancheta are la bază declaraţia mincinoasă a fostului antrenor de şah, care din răzbunare, pentru că Bogdan a renunţat la serviciile lui, a ticluit povestea asta care este total mincinoasă.

Dacă ar fi fost adevărat, în primul rând, ar fi ştiut mai multe persoane. Ar fi ştiut rudele lui, rudele soţului. Ar fi ştiut că fiul său a sărit cu cuţitul. Cum de a ştiut totuşi un străin, care se vedea cu Bogdan doar pe skype?!“, a declarat soţia profesorului Marian Claudiu Bălan.

Please follow and like us:
Pin Share