Dinamo, în negocieri cu un fundaș stânga. Anunțul de ultimă oră făcut de Andrei Nicolescu

Dinamo, în negocieri cu un fundaș stânga. Anunțul de ultimă oră făcut de Andrei Nicolescu

Dinamo a rămas descoperită pe poziția de fundaș stânga după ce oficialii din Ștefan cel Mare l-au cedat pe Costin Amzăr la Al-Nasr. Andrei Nicolescu a declarat că oficialii ar putea aduce la echipă un înlocuitor.

Transfer surpriză la Dinamo? Anunțul lui Andrei Nicolescu

Costin Amzăr a fost cedat sub formă de împrumut la echipa din Emiratele Arabe Unite, Al-Nasr, care a plătit 150.000 de euro pentru această mutare. Dinamo ar putea beneficia de o sumă suplimentară considerabilă în cazul în care noua echipă a fundașului va activa clauza de cumpărare definitivă.

După acest transfer, echipa din Ștefan cel Mare a rămas fără dublură pentru Raul Opruț, singurul fundaș stânga de bază din lotul lui Željko Kopic. Costin Amzar și-ar fi dorit să înceapă o nouă aventură, întrucât ar fi fost nemulțumit că și-a pierdut locul de titular.

Andrei Nicolescu a comentat situația, menționând că Antonio Bordușanu ar putea ocupa această poziție, dar ia în considerare și transferul unui nou fundaș stânga, liber de contract. Oficialul nu a oferit detalii suplimentare.

„Amzăr nu a fost vândut încă. El face obiectul unui împrumut. Anul trecut a jucat și Bordușanu acolo. Avem discuții și cu un fundaș stânga de meserie. El e un jucător liber de contract. Vedem dacă se vor concretiza lucrurile.

E un jucător străin. Noi am găsit puține opțiuni din România. Noi am căutat jucători români. Nu s-au mulat pe sistemul nostru”, a explicat Andrei Nicolescu la Digi Sport.

Andrei Nicolescu: „Dinamo trebuia și trebuie să ajungă la o stabilitate administrativă”

Andrei Nicolescu a vorbit și despre felul în care noua conducere din Ștefan cel Mare a reușit să readucă Dinamo pe locurile fruntașe din Superliga României. Oficialul a declarat că totul s-a făcut pas cu pas și s-a încercat promovarea jucătorilor tineri, români.

„Dinamo trebuia și trebuie să ajungă la o stabilitate administrativă. Până în momentul acesta, investițiile sunt de 7,5 milioane de euro. Ele continuă pentru a stabiliza clubul. Noi ne dorim să ajungem la o zonă de stabilitate.

Dinamo trebuie să ajungă să aibă un lot echilibrat de 22-24 de jucători, dar trebuie să creștem copii. Noi nu vrem și nu am vrut ca toți jucătorii să fie la același nivel, aducând niște jucători consacrați. Asta însemna să nu dăm încredere în copii. Noi credem că, dacă micșorăm media de vârstă, vom face performanță și vom ajuta și fotbalul românesc.

Și anul acesta vom fi într-un deficit financiar. Sunt și datoriile din spate. Mai sunt și niște plăți de la ieșirea din insolvență. Bugetul este de peste 7 milioane. Veniturile sunt, evident, mai mici. Deficitul e totuși mai mic decât anul trecut”, a mai spus Andrei Nicolescu.

Please follow and like us:
Pin Share