”Schema Nordis”. Laura Vicol a demisionat

RMAG news

Laura Vicol a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al comisiei juridice din Camera Deputaţilor, aceasta depunând demisia la liderul de grup al PSD.

Demisia acesteia vine în urma unei anchete publicate de RECORDER intitulată ”Schema Nordis. Maşinăria de făcut bani a celui mai puternic clan politico-imobiliar”. Vladimir Ciorbă, asociatul principal al companiei despre care scriu jurnaliştii, este căsătorit cu Laura Vicol. 

Grupul Nordis ar fi atras sute de români cu oferte de nerefuzat și cu plata în rate. Promovarea afacerii și a hotelurilor și imobilelor de lux, construite în cele mai frumoase destinații din România, s-ar fi făcut și cu ajutorul unor sportivi care au fost atrași în schema ce are ramificații și în zona politică.

Un judecător sindic a dispus intrarea în insolvență a Nordis Management și a numit un administrator judiciar provizoriu / Nordis contestă decizia.

În acelasi dosar Nordis apare și numele Ioanei Băsescu.

În demisie, Laura Vicol spune că ”a luat această hotărâre ca urmare a atacurilor nedrepte şi de o gravitate fără precedent îndreptate împotriva sa”. ”Până la lămurirea lor, îmi doresc să demisionez”, scrie Vicol în cererea de demisie.

Laura Vicol era preşedinte al Comisiei juridice din Camera Deputaţilor din noiembrie 2021.

 

 

 

The post ”Schema Nordis”. Laura Vicol a demisionat appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share