Unde îl văd englezii jucând pe Radu Drăgușin

RMAG news

Radu Drăgușin continuă să fie un jucător fără mare importanță pentru antrenorul lui Tottenham care l-a ținut pe bancă în ultima etapă de Premier League, la Brighton. Spurs a condus cu 2-0 la pauză, dar, la final, tabela a indicat 3-2 în favoarea pescărușilor locali.

Deși echipa a primit trei goluri în 45 de minute, reacția lui Postecoglou a fost una aproape de ridicol, stând în picioare, impasibil la ce se petrecea pe teren. Nu puțini au fost fanii care, după meci, au cerut vehement pe rețelele de socializare înlăturarea unui antrenor depășit total în momentele delicate.

Radu Drăgușin jucase ultimele 20 de minute cu o rundă mai înainte. A fost o mișcare inteligentă a lui Postecoglou, venită imediat după ce românul, în partida din Europa League de la Londra, cu Qarabag, intrase din primul minut, dar după o gafă uriașă s-a ales cu cartonaș roșu încă din minutul 8.

În felul acesta, tehnicianul a vrut să arate că nu e supărat pe el și că nu îl pedepsește, dar la următorul joc l-a lăsat din nou pe bancă și s-a văzut. Radu nu a fost trimis nici un minut pe teren, nici măcar în locul lui Udogie care a jucat foarte prost ca fundaș lateral.

Pentru faptul că s-a încăpățânat să nu apeleze la Drăgușin, Postecoglou și-a luat o porție zdravănă de critici și nu numai din partea fanilor lui Spurs. Cu toate acestea, ziariștii de la publicația online Football London au alte viziuni privind viitorul lui Radu la Tottenham. Unele neașteptat de optimiste în raport cu momentul actual.

„Românului înalt, puternic și confortabil din punct de vedere tehnic i se potrivește ‘mănușă’ Premier League, iar la 28 de ani ar fi în cea mai bună formă a carierei, în jurul sezonului 2030/2031.

Cristian Romero ar putea foarte bine să fie plecat până atunci la Real Madrid, iar Drăgușin să fie un titular obișnuit la echipă”.

The post Unde îl văd englezii jucând pe Radu Drăgușin appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share