De ce a ales fiul lui Željko Kopic să nu joace pentru Dinamo. „Băiatul își face propriul său nume”. Puștiul, autorul unui hat-trick de senzație

De ce a ales fiul lui Željko Kopic să nu joace pentru Dinamo. „Băiatul își face propriul său nume”. Puștiul, autorul unui hat-trick de senzație

Fiul lui Željko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo, joacă pentru juniorii Universității Cluj. Tehnicianul ”câinilor roșii” a explicat motivul pentru care băiatul său a decis să nu joace pentru echipa din Ștefan Cel Mare, ci pentru ”studenți”.

Fiul lui Željko Kopic strălucește la U Cluj

Vito Kopic are 17 ani și s-a adaptat de minune la Universitatea Cluj. În weekend, a înscris un hat-trick în poarta juniorilor U19 de la Voluntari și dă semne că își dorește să ajungă cât mai rapid în echipa lui Ioan Ovidiu Său.

El și-a început cariera în renumita academie a celor de la Dinamo Zagreb. Tatăl său antrenează de ceva vreme în Superliga României, iar băiatul și-a dorit să vină și el în țară. Totuși, a ales să nu meargă la juniorii lui Dinamo București, deși mulți ar fi spus că acolo i-ar fi fost mult mai ușor să se impună.

De ce nu a ales Vito Kopic Dinamo. „Băiatul se maturizează și își face propriul său nume”

Željko Kopic a declarat că fiul său trebuie să își croiască de unul singur un drum în fotbalul mare, în niciun caz să fie împins de la spate. Soția sa, mama lui Vito, s-a mutat și ea în Cluj-Napoca, pentru a-i fi mai aproape. Antrenorul ”câinilor” și-a lăudat fiul pentru maturitatea de care dă dovadă, deși încă este un copil.

„În primul rând, cariera pe care fiul meu o va avea depinde de el. El este conștient că este parte a unui club mare și acum. Când va merita, va ajunge la nivel de prima ligă pe forțele lui.

Eu, din punct de vedere profesional, a trebuit să mă lupt pentru tot ceea ce am obținut în fotbal. Da, mi-ar fi plăcut să fie aproape de mine, eu de el, dar la Cluj va avea posibilitatea să vorbească în numele lui. Să crească, să se dezvolte, să-și urmeze calea lui. Pe forțele lui.

Până la urmă, în fotbal, nu este fiul antrenorului de la Dinamo, ci Vito Kopic. A fost o gândire bună, de la început. Băiatul se maturizează și își face propriul său nume.

Este foarte important și-l va ajuta mult această experiență. Eu sunt mândru de el și-i urez tot binele din lume”, a declarat Željko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo, conform GSP.ro.

În meciul din weekend cu Voluntari, Vito Kopic a înscris un hat-trick de zile mari, iar unul dintre goluri a fost unul realmente superb. Numărul 9 al ”șepcilor roșii” a preluat perfect o minge, a trecut cu lejeritate de un adversar și a finalizat cu sânge rece la colțul lung. Atacantul a postat pe contul său personal de Instagram o serie de fotografii în tricoul ardelenilor.

Please follow and like us:
Pin Share