Va plăti Dan Șucu o chirie mai mare pentru stadionul din Giulești? Părerea tranșantă a președintelui CS Rapid

Va plăti Dan Șucu o chirie mai mare pentru stadionul din Giulești? Părerea tranșantă a președintelui CS Rapid

Dan Șucu nu va plăti mai mult pentru închirierea stadionului din Giulești în următorul an. Președintele Vlad Andronescu a vorbit deschis despre situația arenei de sub Podul Grant la „Suflet de rapidist”.

Va plăti Dan Șucu o chirie mai mare pentu stadionul din Giulești? Părerea tranșantă a președintelui CS Rapid

Clubul lui Dan Șucu plătește chirie la fiecare meci jucat pe stadionul din Giulești celor de la CS Rapid. Vlad Andronescu i-a dat o veste excelentă patronului celor de la Rapid București în direct la „Suflet de rapidist”.

Președintele CS Rapid a spus că Dan Șucu nu va trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar pentru închirierea stadionului. Vlad Andronescu a vorbit și despre relația pe care vrea să o aibă cu echipa de fotbal în mandatul său la Clubul Sportiv.

„Nu face subiectul discuției în momentul ăsta. Criteriile chiriei sunt bazate pe un raport de evaluare făcut de niște firme autorizate. Nu vrem să sărim acel barem, ne încadrăm în ceea ce ni se impune din raport. 

Peste sumele alea nu o să încărcăm clubul de fotbal, până la urmă e tot Rapid. Trebuie să coexistăm și să funcționăm împreună, respectând și anumite criterii legale, pentru că sub acel plafon nu putem închiria stadionul”, a spus Vlad Andronescu.

Mitică Dragomir: „Șumudică nu are echipă, a dat jucători buni afară”

Rapid București nu a impresionat încă în SuperLiga, iar Mitică Dragomir are emoții pentru Marius Șumudică. Fostul șef LPF a făcut un pariu în direct cu Horia Ivanovici legat de soarta giuleștenilor în acest sezon.

„Îmi pare rău de Rapid. Mi-e frică pentru ei. Şumudică nu are echipă. A dat jucători buni afară. L-a dat pe ăsta de la Dinamo, pe micuţul ăsta (n.r. Cătălin Cîrjan) şi l-a dat pe ăla de la FCSB, dacă îl ia Clujul face echipă.

Fii atent aici. Cel care pierde dă o masă cu familiile ori la Joshua, ori la “Nea Mitică”. Eu mai fac un pariu cu tine că Rapidul nu vine în primele trei echipe ale campionatului. N-are echipă. Rapid are patronat bun. 

Are şi antrenori buni, galerie de senzaţie şi echipă de nimic. Eu nu cred că poate Şumudică. Cel mai bun jucător de la Rapid este Ignat, el şi cu Petrila. Statistic vorbind, eu îmi iau notiţe. Şumudică are dreptate, este o echipă subţire. Unul nu luam din toţi cei pe care i-au luat”, a spus Mitică Dragomir.

Va fi MARITA CHIRIA stadionului Giulesti pentru Rapid?! ANUNTUL PRESEDINTELUI CS Rapid

Please follow and like us:
Pin Share