Simona Halep, pregătiri intense pentru un nou turneu. Alături de cine a apărut la antrenamente în Dubai. Foto

Simona Halep, pregătiri intense pentru un nou turneu. Alături de cine a apărut la antrenamente în Dubai. Foto

Dubla campioană de Grand Slam a câștigat săptămâna trecută primul său meci după suspendarea pentru dopaj, la WTA 125 de la Hong Kong. Ea a trecut în primul tur de Arina Rodionova, pentru ca apoi să cedeze clar în duelul cu Anna Blinkova.

Simona Halep se antrenează la Dubai pentru un nou turneu la Hong Kong

Simona Halep a primit o invitație și la turneul WTA 250 de la Hong Kong, care se va desfășura în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie, iar până atunci a ales să meargă să se antreneze la Dubai alături de echipa sa.

Fostul lider mondial trage din greu pentru a avea o formă bună în acest final de an, dar în același timp se și relaxează în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite. Ea a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini și videoclipuri.

Într-o fotografie în care apare zâmbind, ea a scris în limba engleză următorul mesaj: ”Continuă să zâmbești”. În altă poză, este alături de echipa sa formată numai din români, antrenorul Daniel Dobre, sparring partner-ul Răzvan Codescu și fizioterapeutul Sabin Topală.

Simona Halep sharing more from her days at practice at her homebase in Dubai on Tuesday. pic.twitter.com/9d8IpAwrYM

— Romanian Tennis (@WTARomania) October 8, 2024

Adversare dificile pentru Halep la Hong Kong

Organizatorii turneului WTA 250 de la Hong Kong au anunțat lista de start pentru competiția de la finalul lunii octombrie, iar Simona Halep va avea parte de o misiune dificilă în încercarea de a ajunge în fazele superioare.

Principala favorită va fi americanca Danielle Collins, locul 9 WTA, care și-a anunțat retragerea la finalul actualului sezon. Cap de serie numărul 2 la Hong Kong va fi rusoaica Diana Shnaider, poziția 16 în ierarhia mondială.

Alte jucătoare importante care vor fi prezente la turneul de la Hong Kong sunt Leylah Fernandez, Katie Boulter,  Dayana Yastremska, Emma Răducanu, Katerina Siniakova, Anastasia Potapova, Lulu Sun, Yue Yuan sau Naomi Osaka.

După ce a trecut un tur la WTA 125 de la Hong Kong, Simona Halep a înregistrat un salt important în clasamentul mondial și se află acum pe poziția 878. De asemenea, ea a intrat în posesia un cec în valoare de 2.000 de dolari.

Presa internațională a avut un discurs dur la adresa sportivei noastre după înfrângerea suferită în duelul cu Anna Blinkova, însă a punctat faptul că revenirea Simonei Halep în competiții este un lucru pozitiv.

Please follow and like us:
Pin Share