Promisiunea lui Alex Dobre după ce a semnat cu Rapid: ”Nu o să dezamăgesc”. Video

Promisiunea lui Alex Dobre după ce a semnat cu Rapid: ”Nu o să dezamăgesc”. Video

Rămas liber de contract după despărțirea de Famalicao, fotbalistul ajuns și la naționala României a fost dorit și de CFR Cluj, dar FANATIK a anunțat în exclusivitate că va semna cu trupa din Giulești.

Alex Dobre, promisiune pentru fanii Rapidului

În primul său interviu ca jucător al Rapidului, Alex Dobre a promis că nu va dezamăgi la prima sa experiență în SuperLiga și este convinsă că antrenorul Marius Șumudică va reuși să-l resusciteze.

”Vă mulțumesc, pentru că m-ați primit în casa voastră! Aștept cu nerăbdare să încep. Îl văd ca pe un transfer important în cariera mea. Sunt entuziasmat că nu am evoluat niciodată în SuperLiga.

Nu o să dezamăgesc Rapidul și o să dau tot ce am mai bun. La noi cred că este un nivel bun, te poți afirma ca jucător și poți demonstra cine ești cu adevărat și să poți face următorul pas în carieră.

Eu cred și sunt sigur că Marius Șumudică este un antrenor foarte bun. Care mă va pune din nou pe picioare. O să îl ascult pe dânsul și pe tot staff-ul, să fiu în echipă în cel mai scurt timp posibil.

(n.r. – Cum vezi concurența ofensivă?) E cea mai importantă. Te face să-ți câștigi locul de titular. Dacă meriți joci, dacă nu, nu! Este un moment greu la Rapid, dar e o chestiune de timp”, a declarat Dobre, pentru Rapid TV.

Mesajul lui Șucu pentru Șumudică

Rapid traversează o perioadă extrem de dificilă și se află pe un neașteptat loc 12, 13 puncte, după disputarea a 12 etape din SuperLiga. Pentru giuleșteni urmează o perioadă foarte grea, pentru că după pauza prilejuită de meciurile naționalelor, va juca luni 21 octombrie, în Giulești cu Farul, iar apoi, în etapa a 14-a, va avea derby-ul cu FCSB.

În aceste condiții, acționarul majoritar Dan Șucu a avut o întrevedere cu Marius Șumudică, iar FANATIK a aflat că i-a transmis antrenorului că are întreaga sa susținere și că are mână liberă în deciziile tehnice.

”Șumi, sunt cu tine până la capăt! Mergem până în pânzele albe ca o echipă! Și eu, și Victor Angelescu suntem alături de tine, ai credit nelimitat și tragem linie abia la vară. Până atunci nu pleca urechea la nimeni și la nimic!”, i-a fi spus Șucu lui Șumudică.

Please follow and like us:
Pin Share