Gigi Becali, vedetă în presa din Scoția înainte de Rangers -FCSB: „Câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni din 1986 nu este un club obișnuit”

Gigi Becali, vedetă în presa din Scoția înainte de Rangers -FCSB: „Câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni din 1986 nu este un club obișnuit”

Presa din Scoția prefațează încă de pe acum meciul dintre Rangers și FCSB din Europa League. Partida de pe Ibrox este programată joi, 24 octombrie, de la ora 22:00.

Ce a scris presa din Scoția înainte de Rangers – FCSB: „Clubul este deținut de controversatul om de afaceri și fost politician Becali”

Jurnaliștii au pus lupa asupra lui Gigi Becali și au încercat să înțeleagă comportamentul pe care latifundiarul din Pipera îl are față de fotbaliști. Britanicilor le-a atras atenția una dintre cele mai recente declarații ale lui Becali, care a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Panțîru în minutul 29 al meciului cu Gloria Buzău, câștigat de roș-albaștri cu 3-2.

„Steaua (n.r. FCSB), câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni în 1986, nu este un club obișnuit. Clubul este deținut de controversatul om de afaceri și fost politician Becali, care a fost condamnat la trei ani de închisoare după un scandal de corupție în urmă cu 11 ani și care recunoaște cu bucurie că ia și decizii de antrenor.

Cu echipa condusă cu 0-1 și în dificultate, Becali i-a ordonat antrenorului Elias Charalambous să-l schimbe pe fundașul Ionut Panțîru și să-l înlocuiască cu internaționalul muntenegru Risto Radunovic”, a scris presa din Scoția.

FCSB stă mai bine decât Rangers în Europa League. După primele două meciuri, campioana României are maximul de puncte. Le-a învins pe RFS (4-1) și pe PAOK (1-0). De cealaltă parte, echipa lui Philippe Clement au câștigat cu Malmo (2-0) și au pierdut cu Lyon (1-4).

FCSB, absențe importante la meciul cu Rangers

Pentru FCSB se anunță o misiune infernală pe Ibrox. Meciul din etapa a treia a UEFA Europa League e programat între derby-urile din campionat cu Dinamo și Rapid.

Cu Rangers, Elias Charalambous nu se va putea baza pe serviciile a doi dintre cei mai buni jucători. Darius Olaru e suspendat, după ce a fost eliminat cu PAOK, în timp ce Florin Tănase s-a accidentat, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Leziunea lui Tănase este lângă tendon și nu poate interveni Marijana. Teoretic stă cam trei săptămâni, dar se va reface repede pentru că are un organism foarte bun.

Nu va juca cu Dinamo, Rangers și Rapid, așa se pare. Și el ar fi vrut să meargă la Marijana”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Please follow and like us:
Pin Share