Mitică Dragomir, reacție virală despre lista de Liga Campionilor a lui Gigi Becali. Ce spune despre „Stanciu la FCSB!”

Mitică Dragomir, reacție virală despre lista de Liga Campionilor a lui Gigi Becali. Ce spune despre „Stanciu la FCSB!”

Gigi Becali a anunțat că vrea să își facă echipă de Liga Campionilor după victoriile din Europa League, iar Mitică Dragomir a analizat lista patronului de la FCSB.

Mitică Dragomir, reacție virală despre lista de Liga Campionilor a lui Gigi Becali. Ce spune despre “Stanciu la FCSB!”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că pe lista sa pentru Liga Campionilor îi are pe Nicolae Stanciu și pe Louis Munteanu, dar și că vrea să mai aducă un fundaș central și un mijlocaș.

Astfel că pe lângă componenții loturilor naționale ale României, finanțatorul celor de la FCSB îi are în vizor pe Huja de la Petrolul și pe Oshima de la Universitatea Craiova.

Despre lista de transferuri a lui Gigi Becali, Mitică Dragomir a oferit o reacție incredibilă. Fostul președinte LPF susține că în afară de Nicolae Stanciu nu ar aduce la FCSB niciun alt jucător dintre cei menționați de patron.

“Nu aș lua pe niciun dintre ei dacă eu aș fi acolo. FCSB-ul are alt stil de joc cu Șut și cu Lixandru, care s-a accidentat săracul. Îmi pare rău de el, juca bine.

Pe Stanciu nu l-aș lua, iar Louis Munteanu nu joacă la FCSB. Ori el, ori Bîrlgiea. Și nu e mai bun decât Bîrligea. Munteanu nu e jucător de bandă. Înseamnă că Gigi nu știe nimic.

Jucător de bandă e Tavi Popescu. Poate că pe Stanciu l-aș lua. Oshima face 4 preluări până dă o pasă. Ăștia nu sunt jucători”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Nea Mitică, despre noul “look” al lui Tavi Popescu: “Acesta este trendul”

Nea Mitică a comentat și noul “look” al lui Tavi Popescu, care și-a făcut părul blond după ce s-a tatuat. Dumitru Dragomir susține că nu este de acord, însă trebuie ca jucătorii să fie lăsați să facă ce vor ei la acest capitol, mai ales dacă joacă. Preferatul fostului șef LPF a marcat de două ori în victoria cu 3-2 a FCSB-ului în fața Gloriei Bistrița.

“Să îi lăsăm în pace dacă vor să se vopsească și să își facă tatuaje. Acesta este trendul, nu ai ce să faci. Cine nu se adaptează, pierde. Mie nu îmi plac tatuajele. Nici eu nu vreau și nici copiii”, a mai spus Dragomir.

Mitică Dragomir, despre lista de transferuri a lui Gigi Becali

Please follow and like us:
Pin Share