Lovitură pentru Real Madrid! Fotbalistul dorit cel mai mult de Florentino Perez ține cu Barcelona

Lovitură pentru Real Madrid! Fotbalistul dorit cel mai mult de Florentino Perez ține cu Barcelona

Trent Alexander-Arnold (26 de ani) este fotbalistul pe care îl dorește cel mai mult Florentino Perez la Real Madrid. Starul lui Liverpool ar putea fi înlocuitorul ideal pentru Dani Carvajal. Fundașul dreapta al ”Los Blancos” a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în partida cu Villarreal (2-0 pentru Real) și va rata tot restul sezonului.

Starul lui Liverpool dorit de Florentino Perez la Real Madrid ține cu Barcelona

Pe lângă valoarea sa incontestabilă, Alexander-Arnold reprezintă și o oportunitate excelentă pentru președintele madrilenilor. Contractul fundașului dreapta englez cu Liverpool expiră în vara anului următor. Acest lucru înseamnă că Perez l-ar putea aduce fie gratis în vară, fie pentru o sumă insignifiantă în iarnă.

Fotbalistul crescut de ”cormorani” este evaluat de Transfermarkt la suma de 70 de milioane de euro. În presa internațională a apărut informația că pentru Trent Alexander-Arnold prioritară ar fi prelungirea contractului cu Liverpool, echipa la care a crescut.

Real Madrid și Florentino Perez primesc însă o lovitură mult mai mare. Într-un interviu acordat cu patru ani în urmă, apărătorul lateral a afirmat că Barcelona este ”cealaltă” echipă a sa favorită, pe lângă Liverpool. El a spus că îi simte pe catalani având aceleași valori ca ale ”cormoranilor”. S-a referit la promovarea tinerilor jucători.

Trent Alexander-Arnold: ”Simt că la Barça au aceleași valori ca la Liverpool”

Mai mult decât atât,  Trent Alexander-Arnold a precizat că a copilărit cu echipa Barcelonei care a câștigat Liga Campionilor în 2009. A amintit și câteva nume emblematice din acea perioadă: Lionel Messi, Andres Iniesta, Xavi Hernandez, Thierry Henry și Samuel Eto’o.

”Aș spune că cealaltă echipă a mea preferată este Barcelona. Simt că la Barça au aceleași valori și convingeri ca la Liverpool. Le place să crească jucători. Am crescut uitându-mă la Messi și la acea echipă specială a Barcelonei cu Iniesta, Xavi, Henry, Eto’o”, a declarat Trent Alexander-Arlond, într-un interviu din 2020 citat de Marca.

Când a fost întrebat de planurile sale pentru următorul sezon, apărătorul lateral englez s-a eschivat. ”Vreau să fiu jucătorul lui Liverpool în acest sezon, asta e tot ce voi spune” au fost cuvintele prin care Alexander-Arnold a evitat să ofere un răspuns direct.

Planul pe care îl avea Real Madrid

Real Madrid spera să îl facă pe Trent Alexander-Arnold  să plece de la Liverpool și datorită prieteniei dintre acesta și Jude Bellingham. Rămâne de văzut dacă Florentino Perez și-l va mai dori în continuare, după declarația de dragoste pentru Barcelona.

Lucas Vazquez (33 de ani) este înlocuitorul lui Carlo Ancelotti în primul 11 pentru Dani Carvajal. Dacă Vazquez se va accidenta sau va fi suspendat, ”Don Carlo” ar putea să îl treacă în flancul drept pe stoperul Eder Militao.

Please follow and like us:
Pin Share