O fostă ispită de la Insula Iubirii s-a căsătorit după aproape trei ani de relație: “Superb a fost”

O fostă ispită de la Insula Iubirii s-a căsătorit după aproape trei ani de relație: “Superb a fost”

O fostă ispită de la Insula Iubirii s-a căsătorit după o relație de aproximativ trei ani. Marele eveniment a avut loc în weekend-ul trecut, iar mirii s-au distrat alături de apropiați.

După aproape trei ani de relație, o fostă ispită de la Insula Iubirii s-a căsătorit

Bogdan Ionescu, una dintre fostele ispite masculine de la Insula Iubirii, din sezonul 6, s-a căsătorit cu partenera lui, Sorina, cu care este împreună de mai bine de doi ani.

Cu câțiva ani înainte de a fi ispită în cadrul reality show-ului de la Antena 1, Bogdan Ionescu a participat la emisiune în calitate de concurent. Acesta a venit alături de partenera de atunci, Hannelore, dar cei doi s-au despărțit ulterior.

Anii au trecut, iar Bogdan Ionescu și-a găsit fericirea în brațele actualei soții. El și Sorina s-au căsătorit religios sâmbătă, 5 octombrie, iar acum câteva săptămâni au făcut și cununia civilă.

După ceremonia religioasă, a urmat și petrecerea de nuntă, la care au participat persoanele apropiate din viața mirilor. Bogdan Ionescu a publicat o imagine de la marele eveniment și le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături.

“Mulțumim din suflet tuturor pentru urări. Avem mii și mii de mesaje de urări de bine și vă mulțumim din suflet. Eu de abia astăzi mi-am intrat în pâine și mi-am revenit. Aseară am dormit 15 ore.

S-a adunat oboseala de vineri, pentru că noi de vineri am început un pic. Sâmbătă am avut nunta cea mare, duminică am avut masă în familie cu de toate. Superb a fost.

Mulțumim din suflet pentru toate urările și vă pupăm. Vă mulțumim că ne-ați fost alături și cu sufletul și cu trupul și tot, a fost extraordinar (…) Sunt super recunoscător pentru tot”, a transmis Bogdan Ionescu pe Instagram.

Bogdan Ionescu, fosta ispită de la Insula Iubirii, a făcut nuntă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Când a cerut-o în căsătorie Bogdan Ionescu pe partenera lui

Anul trecut, înainte de Paște, Bogdan Ionescu a cerut-o pe Sorina în căsătorie. Totul s-a întâmplat chiar înainte de Paște, atunci când tânăra își sărbătorea ziua de naștere.

Cu această ocazie, membrii familiei au putut fi prezenți la acest moment special. De altfel, pentru fostul concurent de la Insula Iubirii, o cerere în căsătorie trebuie să se desfășoare în intimitate, alături de cei dragi sau doar alături de persoana iubită.

“Am făcut acest pas chiar de ziua ei, a fost în prilej de Paște și am putut să adun pe toată lumea din familie.

Eu văd cererile în căsătorie în familie, dar și singuri, undeva romantic, pe o plajă, așa că am ales să o cer în familie și am făcut pasul. Aveam de gând din decembrie să fac pasul ăsta, dar ea nu se aștepta absolut deloc”, a declarat Bogdan Ionescu pentru spynews.ro.

Please follow and like us:
Pin Share