Accident grav, cu două victime pe DN1. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei și e căutat de poliție

Accident grav, cu două victime pe DN1. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei și e căutat de poliție

Un grav accident a avut loc în dimineața zilei de miercuri, pe DN 1, în localitatea Băicoi. Impactul a implicat două vehicule și a rezultat în rănirea a două persoane.

Accident grav la Băicoi

Incidentul a avut loc pe sensul de deplasare către București, iar unul dintre șoferii implicați a părăsit locul accidentului imediat după impact.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, evenimentul s-a petrecut între un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani și un altul aflat sub controlul unui bărbat de 32 de ani.

„În urma impactului celor două, a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autoturismul condus de bărbatul de 26 de ani, precum şi vătămarea corporală a conducătorului auto de 32 de ani, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În urma impactului, conducătorul auto de 26 de ani ar fi fugit de la faţa locului, părăsind autoturismul”, precizează sursa citată.

Circulația pe direcția Brașov-București este momentan afectată, iar polițiștii continuă să efectueze investigații pentru a-l identifica pe șoferul care a fugit și pentru a clarifica circumstanțele exacte ale coliziunii.

Un alt șofer a fugit de la locul accidentului

Într-un alt incident, un alt șofer a fugit de la locul faptei. Acesta s-a petrecut pe Șoseaua Odăii din București, iar poliția a reținut un bărbat de 34 de ani care ar fi lovit un alt autoturism și ar fi părăsit scena accidentului fără a anunța autoritățile.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat”, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere.

După ce au adunat probele necesare, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acuzându-l pe acesta de conducere fără permis și de abandonul locului accidentului. În perioada următoare, suspectul va fi prezentat în fața instanței pentru luarea unor măsuri legale.

Într-o sesizare primită pe 8 octombrie, la ora 10:40, Brigada Rutieră a fost alertată printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la un accident produs pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

La locul evenimentului, polițiștii au constatat că un vehicul condus de un bărbat de 36 de ani, aflat pe direcția către rondul Mogoșoaia, a fost implicat într-o coliziune cu un alt autoturism, care a părăsit locul înainte de sosirea echipajelor de intervenție. Motivele producerii accidentului sunt încă în curs de investigare.

Please follow and like us:
Pin Share