Familia lui Alex Dobre, decizie fabuloasă! Ce se va întâmpla la Rapid – Farul: „Deja am învățat o strofă din imn. Am cumpărat primul tricou cu numele lui”. Foto

Familia lui Alex Dobre, decizie fabuloasă! Ce se va întâmpla la Rapid – Farul: „Deja am învățat o strofă din imn. Am cumpărat primul tricou cu numele lui”. Foto

Alex Dobre a ajuns la Rapid, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK. Va încasa în Giulești 12.000 de euro lunar și a primit 100.000 de euro la semnătură pentru că a venit liber de contract.

Familia lui Alex Dobre, decizie fabuloasă! Ce se va întâmpla la Rapid – Farul

După aventurile avute în străinătate, la echipe precum Bournemouth, Yeovil Town, Wigan, Dijon sau Famalicao, Dobre s-a întors acasă, în România.

A semnat cu Rapid București, iar cei mai fericiți sunt părinții fotbalistului în vârstă de 26 de ani, care și-au și cumpărat deja primul tricou cu numele jucătorului.

„Am sunat la magazin și i-am rugat ca atunci când vor scoate la vânzare tricourile cu numele lui, primul să-l cumpăr eu. Mi-au spus că-l vor face și miercuri a fost gata. Mi-au zis că-mi fac un discount de 30%, că sunt mama lui.

M-au întrebat cei de acolo dacă mi-a dat Alex tricoul de la prezentare, dar le-am zis că nu asta e problema, că vreau să cumpăr eu un tricou cu numele lui”, a declarat Veronica Dobre, mama lui Alex, pentru FANATIK.

„Am învățat prima strofă din imnul Rapidului! Vom merge în peluza rapidistă”

În continuare, mama lui Alex Dobre a vorbit și despre trecutul rapidist al familiei, dar și despre faptul că va merge în peluza giuleștenilor la meciul dintre Rapid și Farul, care reprezintă și partida în care Alex va debuta în tricoul vișiniu.

„Simt multă bucurie că s-a întors acasă. Este adevărat că Alex trebuia să fie altundeva acum, dar este bine că a ajuns la Rapid, o echipă importantă în România și o echipă de tradiție.

Are suporteri fantastici. Deja știam prima strofă din imn, acum le învăț pe celelalte. Bunicul lui Alex era rapidist, rapidist!

Chiar am vorbit cu Mihai (n.r. tatăl lui Alex) să mergem în galerie la primul lui meci. Mihai are niște veri acolo în galeria Rapidului. Vreau să văd și eu atmosfera din mijlocul suporterilor. Alex e totul nostru”, a continuat Veronica Dobre.

Rapid ocupă locul 12 în Superliga, cu 13 punccte, fiind la 3 puncte peste Gloria Buzău, ocupanta ultimului loc în clasament. Lider este Universitatea Cluj, care are 23 de puncte.

Please follow and like us:
Pin Share