Gina Matache, dezvăluiri sincere despre momentul în care fiica ei, Oana, a divorțat: “Prea mult a fost de dus”

Gina Matache, dezvăluiri sincere despre momentul în care fiica ei, Oana, a divorțat: “Prea mult a fost de dus”

Gina Matache a făcut dezvăluiri sincere despre momentul în care Oana, fiica sa cea mică, a divorțat, după care a început relația cu Radu Siffredi. Mama Deliei recunoaște că a fost o perioadă dificilă din viața ei.

Gina Matache, dezvăluiri sincere despre momentul în care fiica ei, Oana, a divorțat de Răzvan Miheț

Mama Deliei și a Oanei Matache a făcut mărturisiri despre un moment care a afectat-o foarte mult, cu ceva timp în urmă. Fiica sa mai mică a făcut-o să plângă atunci când a divorțat de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț.

Atunci când a aflat despre divorțul Oanei Matache, mama ei i-a spus cuvinte dure la acel moment. În plus, Gina Matache nu a fost deloc de acord cu relația dintre ea și Radu Siffredi, pe care și-au asumat-o la scurt timp după despărțirea dintre sora Deliei și fostul ei soț.

Gina Matache a comparat această situație cu cea în care au fost ea și mama ei. Aceasta a spus despre Oana că a acționat în același mod în care a făcut și mama ei cu ea.

Mai mult, femeia a ținut să precizeze că, atunci când locuia în casă cu Oana și cu fostul ei soț, nu a observat nimic neobișnuit în legătură cu mariajul lor.

“Atunci am văzut-o pe mama, care la fel, a fost contrariată și șocată. Exact m-am văzut în ipostaza în care a fost mama. Acum văd altfel lucrurile, dar atunci așa am priceput.

În primele zile eram foarte spumoasă. Nu mă așteptam, pentru că eu îi știam bine. Eu care am stat cu ei în casă atâta vreme, de i-am crescut pe amândoi copiii, nu am văzut nimic nelalocul lui.

Probabil că are și ea motivele ei. Dacă ea are seamănă cu mine și văd că seamănă, nu o să îmi spună nici în 2000 de ani, cum nu i-am spus nici eu mamei nimic”, a declarat Gina Matache în cadrul emisiunii În Oglindă.

Cum a reacționat Gina Matache atunci când fiica ei i-a spus despre divorț

Gina Matache a recunoscut că a avut un șoc atunci când a aflat că lucrurile nu mergeau, de fapt, prea bine în căsnicia fiicei sale. Acesta a fost motivul pentru care i-a spus vorbe acide. Cu timpul, a învățat să nu se mai implice în astfel de probleme.

“M-a șocat când mi-a spus că nu e bine. Prea mult a fost de dus. Eram năucită, veneau ideile ca avioanele în capul meu și nu știam pe care să o iau.

Era senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele. Acum m-am deschis la minte și am învățat să nu mă mai bag”, a mai spus Gina Matache.

Please follow and like us:
Pin Share