Pare banc, dar nu e: Tamaș i-a provocat lui Șchiopu o fractură de tibie și peroneu la o miuță! Victima are nevoie de operație

Pare banc, dar nu e: Tamaș i-a provocat lui Șchiopu o fractură de tibie și peroneu la o miuță! Victima are nevoie de operație

Gabriel Tamaș s-a retras din activitatea de fotbalist profesionist în urmă cu aproximativ un an, ultima echipă unde a evoluat fiind Concordia Chiajna. Deși a jucat pe postul de fundaș central, fostul internațional român s-a ferit de multe ori de conflictele de pe teren și nu a avut niciodată figura de „bad boy”, caracteristică a jucătorilor defensivi.

Tamaș i-a provocat lui Șchiopu o fractură de tibie și peroneu la o miuță! Victima are nevoie de operație

Deși a jucat peste 600 de meciuri la nivel de profesioniști, Gabi Tamaș nu a fost recunoscut drept un fotbalist dur, primind de-a lungul carierei mai puțin de 10 cartonașe roșii. Retras din activitate în octombrie 2023, fostul internațional român ocupă din martie 2024 funcția de director sportiv la Concordia Chiajna, ultimul club unde a și evoluat înainte de a se lăsa de fotbal.

Marți, fostul fundaș român a fost protagonistul unui incident cu urmări deosebit de grave, fiind prezent la cursurile de formare a directorilor sportivi organizate de Federația Română de Fotbal. Cursul s-a ținut la Constanța și a fost urmat de un joc amical pe teren din cadrul complexului Yaki, deținut de Gică Hagi.

Fostul fotbalist i-a provocat o dublă fractură, de tibie şi peroneu, lui Daniel Şchiopu, reprezentantul celor de la FC Botoșani, iar acesta a fost transportat la spitalul din Constanța, unde medicii i-au pus diagnosticul crunt.

Gabi Tamaș va suferi costurile intervenției chirurgicale pe care o va suferi Daniel Şchiopu

Daniel Șchiopu va suferi în zilele următoare o intervenție chirurgicală la o clinică din București, iar Gabriel Tamaș va fi cel care va suporta toate costurile intervenției în care va fi implicat oficialul celor de la FC Botoșani, anunță Prosport.

Acesta activează de 20 de ani ca antrenor de juniori în zona Botoşaniului, iar în acest timp, a lansat jucători precum Florin Andone sau Andrei Burlacu, jucătorul trecut pe la Universitatea Craiova şi FCSB.

La Constanța a avut loc modulul cu numărul patru al acestui curs de formare a directorilor sportivi, după Bucureşti, Sibiu şi Cluj Napoca. 9 module are în total acest curs de formare, 5 dintre acestea desfășurându-se în format fizic. Cursul va lua sfârșit pe data de 28 noiembrie, anul acesta.

Tractorul Brașov, Dinamo București, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj, FC Voluntari, Petrolul și Concordia Chiajna sunt echipele pentru care a jucat Gabi Tamaș.

Cine participă la cursurile de director sportiv

Marius Bilașco (CFR Cluj)
Attila Hadnagy (Sepsi OSK)
Zoltan Iașko (Farul Constanța)
Ionuț Luțu (FCSB)
Gabriel Giurgiu (Universitatea Cluj)
Paul Pintilie (Petrolul)
Cristian Sîrghi (Oțelul Galați)
Radu Neguț (AFC Hermannstadt)
Florin Costea (FCU 1948 Craiova)
Daniel Șchiopu (FC Botoșani)
Cosmin Mihălescu (SC Dinamo 1948)
Florin Cernat (FC Voluntari)
Silviu Bogdan (Universitatea Craiova)
Mugurel Cornățeanu (Politehnica Iași)
Decebal Grădinariu (UTA)
Sorin Boiangiu (Rapid)
Daniel Mahu Moisii (Ceahlăul Piatra Neamț)
Marian Nohai (Unirea Slobozia)
Cseke Szilard (Csikszereda)
Alexandru Băcanu (FC Buzău)
Claudiu Keșeru (fost internațional)
Gabriel Tamaș (fost internațional)
Viorel Moldovan (fost internațional)
Cosmin Moți (fost internațional)
Daniel Niculae (fost internațional).

Please follow and like us:
Pin Share