Momentul în care un camion lovește un biciclist băut, pe un drum din Suceava. Bărbatul, în stare critică la spital

Momentul în care un camion lovește un biciclist băut, pe un drum din Suceava. Bărbatul, în stare critică la spital

Un biciclist băut a fost lovit în plin de un camion aflat în deplasare pe un drum din județul Suceava. Momentul impactului a fost surprins de camerele de filmare amplasate în zonă.

Imagini șocante pe un drum din Suceava: biciclist băut, lovit de un camion

Un grav eveniment rutier s-a petrecut la începutul acestei săptămâni în nordul Moldovei. Luni, 7 octombrie, la orele după-amiezii, un bărbat de 52 ani, din comuna Boroaia, a ajuns sub roțile unui camion.

Imaginile cu momentul accidentului au apărut în spațiul public. Pe filmare se vede cum victima, aflată într-o vizibilă stare de ebrietate, se deplasa pe lângă bicicletă, pe partea dreaptă a drumului DN 15C, din direcția Praxia către Târgu Neamț.

La un moment dat, bărbatul încearcă să se urce pe bicicletă. Din cauza consumului de alcool, unul clar peste măsură, acesta se dezechilibrează și ajunge sub semiremorca care era tractată de autoutilitară. Ansamblul era condus de către un bărbat de 29 ani. Oamenii care au fost martori la coliziune spun că totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. Astfel, șoferul TIR-ului nu a avut cum să îl evite pe biciclist.

Tânărul șofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ceea ce-l privește pe biciclist, el nu a putut fi testat din cauza rănilor extrem de grave.

Bărbatul a fost  preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Biciclistul accidentat în Suceava, în stare gravă la spital

Din păcate, veștile de la spitalul unde a ajuns biciclistul lovit de camion nu sunt cele mai bune. În ziua accidentului, bărbatul a fost operat de urgență. El se află în secția de terapie intensivă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de a-și reveni.

”Pacientul are un politraumatism survenit dintr-un accident rutier, un traumatism cranio-cerebral sever, hemoragie tetraventriculară, traumatism toraco-abdominal cu fracturi postale.

A fost operat de urgență în cursul serii de ieri. Este pe terapie intensivă, intubat, ventilat, mecanic, prognostic rezervat”, a transmis medicul Bogdan Bondaru, purtător de cuvânt Spitalul Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, conform Antena 3 Suceava.

Please follow and like us:
Pin Share