Marcel Ciolacu: „Noi medicamente pe lista celor gratuite sau compensate, de la 1 noiembrie”. Despre ce este vorba (VIDEO)

Marcel Ciolacu: „Noi medicamente pe lista celor gratuite sau compensate, de la 1 noiembrie”. Despre ce este vorba (VIDEO)

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat miercuri, 09 octombrie, că noi medicamente vor fi incluse, de la 1 noiembrie, pe lista celor gratuite sau compensate.

 

Despre ce medicamente este vorba

 

Potrivit oficialului, este vorba despre medicamente pentru boli oncologice şi pentru multe afecţiuni cronice, precum şi pentru transplantul medular, scrie Agerpres.

„Aprobăm noi medicamente ce vor fi incluse, începând cu 1 noiembrie, pe lista celor gratuite sau compensate. Este vorba de medicamente pentru boli oncologice şi pentru multe afecţiuni cronice, precum şi pentru transplantul medular. Asigurăm accesul echitabil şi nediscriminatoriu al pacienţilor la medicamente de ultimă generaţie, care pot salva mii de vieţi”, a spus Marcel Ciolacu, în debutul şedinţei de Guvern.

 

Premierul confirmă că demisionează dacă iese PNL de la guvernare

 

Amintim că, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a confirmat că va demisiona din funcție dacă iese PNL de la guvernare, miercuri, în cadrul unor declarații de presă pe care le-a susținut după ședința de Guvern.

Please follow and like us:
Pin Share