Ce face mama lui Răzvan Ciobanu la mai bine de cinci ani de la moartea designerului: “Probabil și-a găsit liniștea”

Ce face mama lui Răzvan Ciobanu la mai bine de cinci ani de la moartea designerului: “Probabil și-a găsit liniștea”

Mama lui Răzvan Ciobanu a făcut dezvăluiri emoționante, la mai bine de cinci ani de când designerul a murit. Elena Ciobanu încă este devastată de durere, dar nu-și mai visează fiul de ceva timp.

Ce spune mama lui Răzvan Ciobanu la mai bine de cinci ani de la moartea designerului

Au trecut mai bine de cinci ani de când Răzvan Ciobanu s-a stins din viață într-un accident grav de mașină. Creatorul de modă a murit la finalul lunii aprilie 2019, chiar de Paște.

Accidentul a avut loc în timp ce se întorcea acasă după ce a fost la mare. Impactul tragic a avut loc la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DJ226, în județul Constanța.

Răzvan Ciobanu era singur în mașină atunci când a avut loc accidentul. Familia și prietenii au fost îndurerați după această tragedie, dar și cei care îl admirau pe designer.

Elena Ciobanu, mama creatorului de modă, încă suferă după pierderea pe care a suferit-o. Chiar și acum, la mai bine de cinci ani de la decesul fiului său, femeii îi este foarte greu să vorbească despre acesta.

Nici prietenii lui Răzvan Ciobanu nu l-au uitat. Aceștia încă participă la slujbele de pomenire ale designerului, iar mama lui are grijă să-i facă parastasul în fiecare an.

De asemenea, Elena Ciobanu a spus că cei care i-au fost prieteni fiului ei o sună, de obicei, pentru a fi prezenți la pomană.

“Am făcut pomeni și aici, și la București. Acolo, la București, a făcut sora mea. Au venit prietenii și cunoștințele noastre.

Noi nu mai deranjăm pe nimeni, că fiecare are problemele lui, dar mă sună cunoștințele lui, mă întreabă…”, a declarat mama regretatului designer pentru cancan.ro.

Până acum ceva timp, mama lui Răzvan Ciobanu spunea că îl visa adesea pe fiul ei, mai ales în primii ani de la deces.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat în ultima vreme, iar Elena Ciobanu a dezvăluit de ce. “Nu l-am mai visat. Probabil și-a găsit liniștea”, a spus aceasta pentru sursa menționată.

De când și-a pierdut fiul, Elena Ciobanu face tot ce îi stă în putință pentru a-și alina dorul. Femeia s-a concentrat pe muncă în ultimii ani și deține o pensiune în Ciungetu, județul Vâlcea, care este plină mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

Please follow and like us:
Pin Share