Florin Piersic, mărturisiri cutremurătoare la TV: „Trebuia să fiu acum într-o stea și să vă fac cu mâna”

Florin Piersic, mărturisiri cutremurătoare la TV:  „Trebuia să fiu acum într-o stea și să vă fac cu mâna”

Florin Piersic se luptă cu sănătatea la 88 de ani. Actorul a transmis fanilor un mesaj emoționant din clinica de recuperare, emoționat până la lacrimi.

Florin Piersic, mărturisiri cutremurătoare la TV:  „Trebuia să fiu acum într-o stea și să vă fac cu mâna”

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori români, a făcut recent niște declarații emoționante despre viață, carieră și gândurile sale actuale. La 88 de ani, îndrăgitul artist se luptă cu probleme de sănătate, dar își păstrează umorul și optimismul.

Legendarul Florin Piersic, ajuns la venerabila vârstă de 88 de ani, trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere medical. Recent, el a fost nevoit să facă față unor complicații serioase cauzate de o infecție genunchiul stâng.

În prezent, actorul se află în stațiunea Hajdúszoboszló din Ungaria, unde urmează un program de recuperare. De aici, el a transmis un mesaj video emoționant fanilor săi din România, prin intermediul postului de televiziune Kanal D.

Cu ochii înlăcrimați, dar cu vocea plină de căldură, Piersic și-a exprimat recunoștința față de toți cei care i-au fost alături în această perioadă dificilă.

„Sunt fericit pentru că sunt cu dumneavoastră și pentru că sunt mai bine decât cum am fost”, a declarat acesta, pentru Kanal D, potrivit ziare.com.

Florin Piersic le mulțumește medicilor și fanilor

El a vorbit despre cum rugăciunile și a gândurile pozitive trimise de oameni au avut o putere mare de vindecare asupra lui. L-au ajutat extrem de mult în procesul său de recuperare.

De asemenea, Piersic a ținut să le mulțumească celor din echipa medicală care l-au îngrijit, preoților care s-au rugat pentru el, dar și tuturor fanilor care i-au transmis mesaje de încurajare.

„Medicii îmi cer încontinuu să fac mișcare”, a explicat el, lucru care e tot mai greu la vârsta sa. „Trebuia să fiu acum într-o stea și să vă fac cu mâna”.

Deși e slăbit de boală, Piersic nu-și pierde simțul umorului când vine vorba de o posibilă revenire pe scenă. El știe că fanii îl așteaptă, dar vrea să fie sigur că poate oferi un spectacol pe cinste, care să se ridice la așteptările tuturor.

„Nu știu, deci, să vă răspund dacă o să mă întorc pentru că vreau să revin în condiții foarte bune. Eu nu pot să vin în fața dumneavoastră șchiopătând și căutând un loc în care să mă așez”, a spus actorul, conform sursei citate.

Experiența medicală prin care a trecut l-a marcat profund pe Florin Piersic. El a mărturisit că a simțit un sprijin spiritual puternic în momentele dificile. Actorul și-a amintit cu nostalgie de părinții săi și de sora sa, Lucia Piersic, care a decedat la o vârstă tânără.

„Așa mi-a fost mie scris, am avut pe cineva, undeva… Sora mea, care mă iubea grozav… Sau părinții, pe care aș dori atât de mult să-i am alături de mine”.

Please follow and like us:
Pin Share