A plecat în vacanță la fiica ei din Canada și a murit după o săptămână. Diagnosticul crunt pe care l-a primit o româncă din Sibiu

A plecat în vacanță la fiica ei din Canada și a murit după o săptămână. Diagnosticul crunt pe care l-a primit o româncă din Sibiu

Burchea Anca Teodora, cunoscută sub numele „Doris”, o româncă din Sibiu stabilită în Canada, trăiește momente de groază. Și-a chemat mama în vizită, însă vacanța nu a avut un final fericit. Medicii canadieni au constatat că are cancer, în fază terminală.

A murit în timp ce se afla în vizită la fiica ei

Mama femeii a venit în vizită în Canada, acolo unde Doris era stabilită. Aceasta a acuzat, brusc, stări de rău, așa că a fost dusă la spital. Acolo, medicii au constatat că are leucemie în fază terminală.

În urma diagnosticului pus de cadrele medicale, întreaga familie a primit vestea devastatoare că niciun tratament nu o mai poate salva pe femeie. După o săptămână de lupte grele, trupul femeii a cedat în seara zilei de 7 octombrie.

Costurile sunt imense. Spitalizarea a costat-o pe familia acesteia aproximativ 5.000 de dolari canadieni pe zi. Mai mult, Doris a aflat că repatrierea trupului neînsuflețit o va costa cel puțin 15.000 de dolari canadieni.

„Doris este una dintre cele mai bune și empatice persoane pe care le cunosc. Întotdeauna i-a pus pe ceilalți înaintea ei și este pasionată de grădinărit și de îngrijirea cu dragoste a pisicilor ei. Nu este genul de persoană care să ceară ajutor, dar circumstanțele actuale au făcut acest lucru necesar.

Am luat inițiativa de a înființa acest GoFundMe pentru a o sprijini pe Doris în timp ce traversează această perioadă provocatoare. Orice contribuție, oricât de mică, ar însemna enorm pentru ea și va ajuta la atenuarea unei părți din povara financiară în această perioadă dificilă”, a transmis Veronica Dragnef, o prietenă de familie care a inițiat o strângere de fonduri.

Tragedie într-o familie din Botoșani

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, plecat la muncă în Germania, a murit chiar în locul în care era cazat. Acesta era căsătorit și avea doi copii, un băiat și o fată. De patru luni acesta a devenit bunic și abia aștepta să ajungă acasă să cunoască noul membru al familiei.

Din nefericire, acesta și-a dat, brusc, ultima suflare. Incidentul s-a petrecut chiar de ziua mamei lui. Tragedia s-a petrecut ca urmare a unei afecțiuni medicale. Familia bărbatului așteaptă experitza medicilor legiști.

Mihai era cunoscut în întreaga comunitate ca fiind un bărbat muncitor, harnic și devotat familiei. Pentru a le asigura celor dragi un trai decent, acesta a ales calea străinătății.

Please follow and like us:
Pin Share