Daniel Băluță, după incidentul din Sectorul 6: ”Bucureștiul se prăbușește, bucată cu bucată, stradă cu stradă, sub greutatea scaunului primarului general”

Daniel Băluță, după incidentul din Sectorul 6: ”Bucureștiul se prăbușește, bucată cu bucată, stradă cu stradă, sub greutatea scaunului primarului general”

Daniel Băluță, aflat în dispută cu Nicușor Dan după scandalul iscat recent pe tema Planșeului Unirii, a lansat miercuri noi atacuri la adresa primarului general al Capitalei. Acestea au venit după surparea unei străzi în Sectorul 6.

Daniel Băluță, atac la Nicușor Dan după incidentul din Sectorul 6: ”Bucureștiul se prăbușește, bucată cu bucată, stradă cu stradă, sub greutatea scaunului primarului general”

Miercuri, la orele dimineții, un grav incident a avut loc pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei. Aici a apărut un crater imens pe un drum cu piatră cubică. Groapa creată a ”înghițit” un bolid de lux și o mașină de gunoi. S-au ales cu răni și cu o sperietură groaznică o mamă și fiica ei.

În urma acestui eveniment care se putea solda cu o tragedie, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a lansat săgeți către administrația Capitalei condusă de Nicușor Dan.

”Bucureștiul se prăbușește, bucată cu bucată, stradă cu stradă, sub ‘greutatea’ scaunului primarului general, care vrea un scaun și mai mare, dorindu-și să prindă toată puterea în propriile sale mâini, prin centralizarea la Primăria Generală a serviciilor publice și a resurselor primăriilor de sector”, scrie Băluță, pe Facebook.

Băluță: ”Un astfel de incident s-ar putea întâmpla și la Piața Unirii”

În același mesaj, primarul social-democrat notează că miercuri incidentul s-a întâmplat în Sectorul 6, pe Şoseaua Orhideelor, iar în luna mai un incident similar s-a întâmplat același lucru şi în Sectorul 1, pe strada Witting.

Acesta subliniază faptul că și planșeul Unirii s-ar putea prăbuși, dată fiind vechimea sa de aproape un secol. Băluță spune că Nicușor Dan nu vrea să admită existența acestei probleme grave.

Astăzi (n.r. miercuri) s-a întâmplat în Sectorul 6, pe Șoseaua Orhideelor, unde asfaltul s-a surpat din senin și a înghițit mai multe mașini. În luna mai, s-a întâmplat același lucru și în Sectorul 1, pe strada Witting.

Mâine, Doamne-Ferește!, s-ar putea întâmpla și la Piața Unirii, unde planșeul Unirii, vechi de aproape 100 de ani și pe care râul Dâmbovița îl macină în fiecare zi, este declarat, de către experți, un PERICOL PUBLIC, pe care însă, primarul general Nicușor Dan nu vrea să-l recunoască!”

Sper că astfel de imagini îl vor trezi la realitate pe primarul general și că acesta va debloca lucrările ce trebuie făcute în tot orașul și va pune pe primul loc, așa cum ar trebui, siguranța oamenilor!”, mai scrie edilul.

Please follow and like us:
Pin Share