Când se joacă derby-urile FCSB – Rapid și Universitatea Craiova – FCSB. Anunțul LPF

Când se joacă derby-urile FCSB – Rapid și Universitatea Craiova – FCSB. Anunțul LPF

Am aflat când se joacă derby-ul FCSB – Rapid, programat în etapa a 14-a a SuperLigii. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul ultimelor două runde din turul sezonului regulat.

Când se joacă derby-ul FCSB – Rapid

LPF a hotărât ca derby-ul dintre FCSB și Rapid să se dispute duminică, 27 octombrie, de la ora 21:00. Meciul se va disputa pe Arena Națională, cu roș-albaștrii în calitate de echipă gazdă. Va fi prima întâlnire din acest sezon între cele două rivale. Ultima confruntare a avut loc în luna mai, în ultima etapă din play-off, când giuleștenii s-au impus cu 2-0, iar FCSB era matematic campioană.

Până să primească vizita formației antrenate de Marius Șumudică, pe campioana en-titre o așteaptă alte două partide de foc. Mai întâi, FCSB va disputa derby-ul cu Dinamo, programat în etapa a 13-a, după care va urma jocul din Europa League, cu Rangers.

Elias Charalambous se confruntă cu probleme de lot, iar cea mai importantă absență din acest calup este cea a lui Florin Tănase. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că „șeptarul” roș-albaștrilor a suferit o ruptură musculară.

Odată cu revenirea Rapidului pe prima scenă fotbalistică din România, în anul 2021, gruparea de sub Podul Grant s-a dovedit a fi o adevărată „bestia nera” pentru roș-albaștrii. De atunci s-au disputat 10 derby-uri. Șapte au fost câștigate de Rapid, două de FCSB, iar unul s-a terminat nedecis.

Runda cu numărul 14 va fi deschisă de un meci extrem de tare, CFR CLuj – Sepsi, care va avea loc vineri, 25 octombrie, de la ora 21:00. Epilogul etapei va avea loc luni, 28 octombrie, la Ovidiu, acolo unde Farul va primi vizita Universității Craiova.

Programul etapei a 14-a din SuperLiga

Vineri, 25 octombrie

Ora 21:00 CFR 1907 Cluj – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sâmbătă, 26 octombrie

Ora 13:30 UTA Arad – Gloria Buzău

Ora 16:00 Petrolul Ploiești – Politehnica Iași

Ora 19:00 FC Hermannstadt – Dinamo București

Duminică, 27 octombrie

Ora 16:00 Oțelul Galați – Unirea Slobozia

Ora 21:00 FCSB – FC Rapid 1923

Luni, 28 octombrie

Ora 18:00 FC Botoșani – Universitatea Cluj

Ora 21:00 Farul Constanța – Universitatea Craiova

Universitatea Craiova – FCSB, derby-ul etapei a 15-a

Programul inferna al campioanei en-titre continuă și în ultima etapă din turul sezonului regulat. Duminică, 3 noiembrie, de la ora 21:00, echipa lui Elias Charalambous se va deplasa în Bănie pentru derby-ul cu Universitatea Craiova.

FCSB nu va avea deloc timp de respiro pentru că între derby-ul cu Rapid și Craiova este programat și meciul cu Dinamo din prima etapă a grupelor Cupei României (miercuri, 30 octombrie).

Etapa cu numărul 15 din SuperLiga va începe vineri, 1 noiembrie, de la ora 21:00, la Buzău, acolo unde Gloria va primi vizita lui CFR Cluj. Ultimul meci din turul sezonului regulat se va juca în Giulești, pe 4 noiembrie, acolo unde Rapid o va înfrunta pe Hermannstadt.

Programul etapei a 15-a din SuperLiga

Vineri, 1 noiembrie

Ora 21:00 Gloria Buzău – CFR 1907 Cluj

Sâmbătă, 2 noiembrie

Ora 18:30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Petrolul Ploiești

Ora 21:00 Dinamo București – UTA Arad

Duminică, 3 noiembrie

Ora 13:30 Politehnica Iași – Oțelul Galați

Ora 16:00 Universitatea Cluj – Farul Constanța

Ora 21:00 Universitatea Craiova – FCSB

Luni, 4 noiembrie

Ora 18:00 Unirea Slobozia – FC Botoșani

Ora 21:00 FC Rapid 1923 – FC Hermannstadt

Please follow and like us:
Pin Share