Caz imposibil de imaginat în 2024. O femeie a născut pe o bancă, în Gara de Nord din Timişoara

Caz imposibil de imaginat în 2024. O femeie a născut pe o bancă, în Gara de Nord din Timişoara

O femeie a născut pe o bancă din Gara de Nord din Timișoara. Polițiștii de la Transporturi au fost primii care au intervenit, după care au sosit și medicii. Atât mama, cât și nou-născutul sunt în siguranță.

O femeie a născut în gară

Incident neobișnuit în Timișoara. O femeie a avut nevoie de ajutor după ce bebelușul pe care îl purta în pântece s-a grăbit să vină pe lume. Polițiștii de la Transporturi au fost primii care au intervenit, după care au cerut ajutorul medicilor.

„Un apel la 112 a anuntat ca o femeie aflata pe o banca pe peronul Garii de Nord era pe punctul de a naste. Politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Timisoara au inceput sa caute si, pe peronul 6, au gasit o femeie al carei nou-nascut se grabea sa vina pe lume.

Un politist a ramas cu aceasta pentru a o linisti, in timp ce colegul sau a plecat sa aduca prosoape. În cel mai scurt timp, au sosit si echipajele medicale, care au ajutat-o pe femeie sa duca procesul la final”, a transmis IPJ Timis.

În final, mămica a reușit să nască fără alte complicații. Imediat, aceasta a fost transportată la maternitate. După ce polițiștii de la Transporturi au terminat programul de lucru, au mers la unitatea medicală pentru a verifica dacă femeia și bebelușul sunt bine.

„Pentru poliţiştii SRPT, el este Ciprian, un bebeluş perfect sănătos, care a primit nota maximă de la ei. Are 3,4 kg şi 51 de cm. Acesta va rămâne cel mai frumos apel la care poliţiştii au intervenit”, a mai transmis IPJ Timiş.

O femeie din Botoșani a născut în stradă

Incidentul s-a petrecut într-o noapte, pe pietonalul Unirii din Botoșani. O femeie, în vârstă de 36 de ani, se plimba cu iubitul, moment în care a acuzat dureri puternice în zona abdominală. Cei doi au sunat la 112 și au cerut ajutor, fără să precizeze că ar fi vorba despre o sarcină.

La scurt timp, un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță a sosit la locație. Medicii au preluat-o imediat pe femeie și au transportat-o la spital. În momentul în care au pus-o pe targă, cadrele medicale au observat bebelușul.

Micuțul a fost internat la Terapie Intensivă Neonatală cu semne de ușoară hipotermie și semne de suferință intrauterină. Mama copilului se afla la a doua naștere. Potrivit autorităților, aceasta ar suferi de mai multe afecțiuni psihice.

Please follow and like us:
Pin Share