Câți bani câștigă Dana Roba într-o singură zi din meseria de make-up artist. Sumele declarate par ireale: „Cei de la ANAF m-au întrebat dacă suma e lunară”

Câți bani câștigă Dana Roba într-o singură zi din meseria de make-up artist. Sumele declarate par ireale: „Cei de la ANAF m-au întrebat dacă suma e lunară”

Dana Roba a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a spus ce sumă câștigă zilnic din meseria de make-up artist. Câți bani face pe zi?

Câți bani câștigă Dana Roba într-o singură zi din meseria de make-up artist. Sumele declarate par ireale: „Cei de la ANAF m-au întrebat dacă suma e lunară”

Într-un podcast recent, Dana Roba a dezvăluit veniturile impresionante pe care le obține din meseria ei de make-up artist. Ea a menționat sume care i-au surprins chiar și reprezentanții ANAF.

Dana Roba a trecut printr-o experiență traumatică în urmă cu ceva timp, când fost bătută cu brutalitate de fostul soț și a ajuns în stare gravă la spital. Dar, fiind o luptătoare adevărată, Dana s-a recuperat și a revenit în forță în lumea frumuseții. Are o afacere de succes în domeniul make-up-ului, ține cursuri și are cliente fidele care plătesc sume considerabile pentru serviciile ei.

Cariera sa în domeniul make-up-ului a luat avânt, iar Dana a reușit să-și construiască o reputație solidă. Adevărul e că și muncește foarte mult. Programul ei este extrem de încărcat, începând cursurile de la ora 9:00 și terminând în jurul orei 17:45, pentru a ajunge acasă la copiii săi până la ora 18:00.

„Acum predau curs de la 9:00 la 17:00. La ora 17:00, maxim 17:45 închid salonul și plec la școală, să ajung la 18:00 să iau fetele. Într-adevăr, sâmbăta lucrez și 15 ore. Dacă am mai mult de lucru, atunci o trimit pe bona după copii la școală. Am o fată care mă ajută și o plătesc la zi. Ce să fac? Trebuie.

Anul acesta, diferit de alți ani, aveam o fată care îmi dădea la mână (n.r. produsele de machiaj), ca să îmi fie mai ușor să lucrez. Anul acesta nu mi-am mai luat. Am preferat ca banii ăia să-i dau Raisei să aibă grijă de copii. Am preferat să trag eu singură, nu contează că mâna lucrează pe jumătate, de fapt lucrează 1000%, dar se poate îndoi pe jumătate”, a povestit Dana Roba, în cadrul podcastului realizat de Bursucu, potrivit spectacola.ro.

Cât costă un machiaj la Dana Roba?

Întrebată despre veniturile sale lunare, Dana a ezitat inițial să ofere o sumă exactă. Cu toate acestea, a menționat că pentru un curs de machiaj cere suma de 5000 de lei de persoană. În funcție de câte cliente se înscriu la curs, Dana pleacă acasă cu o sumă frumușică.

Mai mult, ea a dezvăluit că prețul unui machiaj obișnuit este de 400 de lei, iar cel de mireasă costă 700 de lei.

Dana a vorbit și despre planurile de viitor, dorind să-și deschidă propriul spațiu pentru desfășurarea activității. În prezent, plătește o chirie lunară de 600 de euro pentru salonul în care lucrează.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu îmi ajung banii de la o lună la alta pentru tot ce avem nevoie ca familie. Nu trebuie să mă împrumut la nimeni. Nu am rate, doar chiria de la salon care este 600 de euro pe lună. Eu cred că Dumnezeu îmi va da și un spațiu unde să îmi desfășor activitatea. Nu am probleme din punct de vedere financiar.

Și acesta este un subiect în proces. Cei de la Protecția Copilului m-au întrebat din prima câți bani fac pe lună, cu câți bani țin copiii. Le-am spus cât și apoi le-am zis să sune la ANAF să întrebe cât bat pe casă dacă nu mă cred. Când au venit cei de la ANAF au zis să le dau suma. Fix în ziua aia bătuseam 5000 de lei.

Aveam o cursantă de la Cluj și am bătut banii pe casă, că femeia mi-a dat 5000 de lei. Când au auzit 5000 de lei, unul dintre ei m-a întrebat dacă suma e lunară. I-am zis că nu, ci pe zi. A zis că nu a înțeles și i-am explicat că am început un curs cu o fată și mi-a dat 5000 de lei pe curs care durează 5 zile”, a declarat Dana Roba, în cadrul podcastului realizat de Bursucu, conform sursei citate.

Please follow and like us:
Pin Share