Andrei Nicolescu, veste mare pentru fani înainte de derby-ul Dinamo – FCSB. ”Câinii” părăsesc infirmeria

Andrei Nicolescu, veste mare pentru fani înainte de derby-ul Dinamo – FCSB. ”Câinii” părăsesc infirmeria

Fanii ”câinilor” și-au anunțat prezența în număr mare la partida de pe Arena Națională din etapa a 13-a din SuperLiga, astfel că organizatorii au hotărât să deschidă și inelul 3 din Peluza Cătălin Hîldan.

Andrei Nicolescu a dezvăluit situația medicală înainte de Dinamo – FCSB

Înaintea marii întâlniri Dinamo – FCSB, programată duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, administratorul special al ”câinilor”, Andrei Nicolescu, a anunțat că jucătorii accidentați în ultima perioadă vor fi apți de joc.

”Noi știm istoricul lui Homawoo, l-am analizat, am făcut așa fel încât în primele 7 etape să joace meci de meci, i-am făcut un program special, să capete o anumită pregătire specială pentru meciuri, pentru a-l ține în zonă în care să nu riște accidentări.

El este recuperat în acest moment, a făcut recuperarea într-o clinică specială în afara țării, sub îndrumarea preparatorului nostru fizic, cu toate informațiile la zi. Teoretic de la sfârșitul săptămânii intră în programul echipei. Acum depinde foarte mult de el cât de repede poate să fie la zi cu tot.

Nici Cîrjan și nici Selmani n-au nimic grav, se vor antrena 2-3 zile separat și după intră în programul echipei. Hakim (n.r. – Abdallah) a intrat deja în programul echipei, a avut o evoluție extraordinară în zona în care a slăbit 2-3 kilograme, a pus masă musculară”, a declarat Nicolescu, la Radio Dinamo 1948.

Nicolescu vrea să mai facă transferuri

Oficialul dinamovist, care a dezvăluit că se află în negocieri cu un fundaș stânga străin, și-a asumat faptul că nu a reușit aducerea unui apărător central și a ținut să le explice suporterilor că anumiți jucători nu se potrivesc filosofiei clubului.

”Ultimele transferuri dintr-o perioadă de mercato sunt cel mai greu de realizat. Părerile noastre din club pot fi subiective, dar credeți-ne că sunt cele care se bazează pe cea mai multă analiză internă și cele mai multe informații din club.

Suporterii pot vedea anumite opțiuni mai bune, dar ei nu știu ce se întâmplă în club. Pentru noi poate nu sunt opțiunile pe care le căutăm. Nu vreau să picăm în aceeași capcană, vreau să lămuresc lucrurile.

Am suferit la capitolul acesta, cu fundașul central, recunoaștem, nu am reușit să facem acest lucru cum ne-am fi dorit. Ultimele 4 etape pe care le-am disputat acum au plusuri și minusuri. Partea bună este că acum vom avea lotul complet, ceea ce ne pune într-o zonă mai relaxată.

Pe de altă parte, dacă vom face un transfer sau două acum, vom face în ideea în care într-o perioadă ulterioară când vor apărea situații similare ca cea de acum o lună, să fim pregătiți pentru ea (n.r. – mulți jucători accidentați). Acum suntem acoperiți, avem niște opțiuni bune, pregătim partea de back-up pentru opțiunile pe care le avem”, a mai spus Andrei Nicolescu.

Please follow and like us:
Pin Share