Gigi Becali anunță revenirea unui titular pentru derby-ul cu Dinamo: „O să joace”. Situația jucătorilor accidentați

Gigi Becali anunță revenirea unui titular pentru derby-ul cu Dinamo: „O să joace”. Situația jucătorilor accidentați

Perioada următoare este extrem de complicată pentru cei de la FCSB. Roș-albaștrii sunt antrenați în 3 competiții: campionat, Cupă și Europa League. Jucătorii lui Elias Charalambous s-au accidentat unul după altul în ultimele săptămâni, iar Gigi Becali a vorbit despre starea acestora.

Ce jucători revin pentru meciul cu Dinamo. Anunțul lui Gigi Becali

Programul extrem de încărcat al bucureștenilor provoacă daune. Ngezana, Lixandru, Șut și Tănase s-au accidentat în ultima perioadă. O parte dintre aceștia ar putea fi recuperați înainte de derby-ul cu Dinamo, de pe 20 octombrie.

Gigi Becali a anunțat că problema lui Florin Tănase nu este una extrem de gravă, însă va absenta în următoarele două săptămâni. Adrian Șut va relua antrenamentele cu restul colegilor de săptămâna viitoare, iar Ngezana va fi refăcut la timp pentru meciul cu Dinamo.

„Tănase are doar o mică problemă. Își revine peste 2 săptămâni. Șut mâine sau luni începe antrenamentele. Ngezana o să joace cu Dinamo. Cu el n-am vrut să riscăm”, a explicat Gigi Becali.

Gigi Becali îl laudă pe Andrei Nicolescu

Patronul roș-albaștrilor a vorbit și despre derby-ul cu Dinamo, dar și despre acționarul „câinilor roșii”, Andrei Nicolescu, pe care îl consideră o persoană extrem de echilibrată. Omul de afaceri este sigur că partida de pe Arena Națională va fi una intensă.

(N.r. – „Nicolescu a zis că va fi un derby echilibrat) L-am văzut aseară, îmi place că e un om echilibrat și l-am ascultat. E un om realist. Așa este. E normal să spună așa. E un derby. D-aia spune că e echilibrat. Dar normal, ca valoare, ca timp, cum venim noi cu încrederea pe care am câștigat-o cu meciurile europene, cred că avem un plus.

Nu vreau să mă mai laud, că îmi arată Dumnezeu cine e mai bun. Când spui un plus, e altceva, când spui prima șansă, e altceva, o mândrie, o laudă”, a explicat Gigi Becali, conform DigiSport.

Elias Charalambous și stafful său speră să scape de problemele cu accidentările cât mai rapid posibil. Roș-albaștrii au, totuși, un lot destul de numeros, iar cipriotul poate face improvizații în echipa de start.

Programul FCSB-ului în următoarea perioadă:

Dinamo – FCSB, 20 octombrie
Rangers – FCSB, 24 octombrie
FCSB – Rapid, 27 octombrie
Dinamo – FCSB, 30 octombrie
Universitatea Craiova – FCSB, 3 noiembrie
FCSB – Midtjylland, 7 noiembrie.

Please follow and like us:
Pin Share