Sergio Ramos, la un pas de Zamalek! Clubul din Egipt se află în conflict cu Rapid

Sergio Ramos, la un pas de Zamalek! Clubul din Egipt se află în conflict cu Rapid

Sergio Ramos (38 de ani) a fost aproape să semneze cu Zamalek, una dintre echipele de tradiție din Egipt. Gruparea din Cairo este cea care a reclamat-o pe Rapid la FIFA în speța transferului atacantului Aaron Boupendza (28 de ani).

Sergio Ramos, la un pas de a semna cu Zamalek, echipa care se află în litigiu cu Rapid

Inițial, Ramos și-a dat acordul pentru a semna cu Zamalek. Stoperul spaniol ar fi venit în Egipt din postura unui jucător liber de contract. În această vară s-a despărțit de Sevilla. Mutarea a picat însă din cauza pretențiilor financiare ale fundașului central.

Fostul căpitan al celor de la Real Madrid a solicitat pentru un sezon un salariu de patru milioane de euro pe an. Conducerea celor de la Zamalek a considerat însă că Ramos a avut o cerință prea mare. Din acel moment discuțiile s-au terminat.

Ramos a cerut patru milioane de euro pentru a semna

”Zamalek a luat legătura cu agentul lui Ramos pentru a se interesa de poziția jucătorului despre venirea sa în Egipt. Agentul i-a răspuns lui Zamalek că Ramos acceptă să se alăture echipei în perioada de transferuri de vară.

Surpriza care a oprit afacerea a fost salariul pe care Sergio Ramos a cerut să-l primească pentru venirea sa. Fostul star de la Real Madrid a cerut 4 milioane de euro ca să joace un sezon la Zamalek, ceea ce a făcut ca afacerea să eșueze”, a dezvăluit jurnalistul egiptean Ahmed Schubert, conform 365scores.com.

Zamalek, echipa care a reclamat-o pe Rapid la FIFA, l-a vrut pe Sergio Ramos

Zamalek se află într-un conflict foarte puternic cu Rapid. Cauza o reprezintă transferul atacantului Aaron Boupendza de către giuleșteni. Trupa din Cairo a anunțat cu o zi înaintea alb-vișiniilor că a ajuns la un acord cu Boupendza.

Conducerea celor de la Zamalek a decis să o reclame pe Rapid la FIFA. Egiptenii au fost înfuriați când au aflat că trupa patronată de Dan Șucu l-a prezentat oficial pe atacantul gabonez a doua zi. Ei îi solicită forului internațional despăgubiri în jurul sumei de două milioane de euro.

Situația lui Sergio Ramos

Sergio Ramos a fost dorit și de Real Madrid, echipa la care a scris istorie. Dani Carvajal a suferit recent o ruptură a ligamentelor încrucișate, iar Ramos a fost considerat o opțiune excelentă pentru Carlo Ancelotti. El s-a consacrat pe postul de fundaș central, dar cariera și-a început-o în flancul drept al apărării.

Fostul căpitan al ”Los Blancos” nu a fost însă dorit de președintele Florentino Perez. Conducătorul de la Real Madrid nu a putut să treacă peste conflictul pe care îl are cu Sergio Ramos. Stoperul spaniol a ales în vara anului 2021 să plece liber de contract la PSG. A fost nemulțumit la acea vreme de salariul propus de Perez.

Please follow and like us:
Pin Share