Daniel Bîrligea a plecat din România! Unde a mers atacantul FCSB, după ce a fost sărit din schemă de Mircea Lucescu. Foto

Daniel Bîrligea a plecat din România! Unde a mers atacantul FCSB, după ce a fost sărit din schemă de Mircea Lucescu. Foto

Daniel Bîrligea a ratat convocarea la echipa națională pentru a doua acțiune la rând. Vârful de la FCSB a fost omis de Mircea Lucescu pentru partidele cu Cipru și Lituania și a decis să plece să se relaxeze.

Ce a făcut Daniel Bîrligea după ce n-a fost convocat de Mircea Lucescu la echipa națională

Daniel Bîriligea (24 de ani) este pe val de când s-a transferat la FCSB. Atacantul venit de la CFR Cluj a marcat 3 goluri în cele 5 meciuri jucate pentru roș-albaștri, dar nu l-a impresionat pe Mircea Lucescu. Pentru meciurile din Liga Națiunilor cu Cipru și Lituania, selecționerul i-a preferat pe Denis Alibec, George Pușcaș și Denis Drăguș.

Până când va reveni la echipa națională, cu care a participat la Euro 2024, fără să bifeze însă vreun minut, Bîrligea a plecat să se relaxeze la Milano. Atacantul roș-albaștrilor a postat pe Instagram o fotografie din Piața Domului.

Daniel Bîrligea a plecat la Milano / Foto: Instagram @daniel.birli

„Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine”

Ultimul gol marcat de Daniel Bîrligea a venit în victoria din campionat a FCSB-ului, scor 3-2, cu Gloria Buzău. După meciul împotriva nou-promovatei, atacantul brăilean a vorbit despre neconvocarea la echipa națională.

„O să vedem, eu îmi încerc să-mi fac treaba cât mai bine, să cresc, să ajut echipa și vom vedea. Naționala are antrenorul ei, domnul ia deciziile. Nu e treaba mea să decid dacă trebuie să vin sau nu. Când o să decidă domnul Lucescu că o să merit această convocare o să merg”,  a transmis Daniel Bîrligea, după FCBS – Gloria Buzău 3-2.

Gigi Becali: „Bîrligea și Louis Munteanu sunt mai valoroși decât ce a luat el”

Neconvocarea lui Bîrligea l-a enervat pe Gigi Becali, care n-a înțeles alegerile lui Mircea Lucescu. Finanțatorul campioanei României crede că atât fotbalistul său, cât și Louis Munteanu, de la CFR Cluj, sunt mai buni decât atacanții pe care i-a preferat selecționerul.

„Nu avem voie să îl contestăm pe Lucescu, dar ne putem spune părerea. Comentăm hotărârea. Lucescu e mare judecător. A primit acest statut, dar mai spunem și noi mici lucruri.

De exemplu, fără să-i supăr pe ceilalți jucători, și Bîrligea și Louis Munteanu sunt mai valoroși decât ce a luat el. Asta e părerea mea”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

România se află pe primul loc în Liga C – Grupa 2 din UEFA Nations League, cu maximul de puncte după victoriile cu Kosovo (3-0) și Lituania (3-1). Următoarele două partide ale „tricolorilor” sunt în deplasare, cu Cipru și Lituania, pe 12, respectiv 15 octombrie.

Please follow and like us:
Pin Share