Întâlnire de gradul zero la Guvern! Gică Popescu și Joan Laporta, în compania premierului Marcel Ciolacu: „Este incredibil”. Foto

Întâlnire de gradul zero la Guvern! Gică Popescu și Joan Laporta, în compania premierului Marcel Ciolacu: „Este incredibil”. Foto

Gică Popescu și-a serbat ziua de naștere la Guvern, alături de Joan Laporta, președintele lui FC Barcelona, și premierul României Marcel Ciolacu. Pe 9 octombrie 2024, „Baciul” a împlinit 57 de ani.

Joan Laporta, Gică Popescu și Marcel Ciolacu, întâlnire la Guvernul României

După ce marți, 9 octombrie, a participat pe stadionul „Arcul de Triumf” la inaugurarea Barca Romania Academy, Joan Laporta a mers la Guvern pentru a discuta cu premierul Marcel Ciolacu. De la întâlnire n-a lipsit nici fostul căpitan al grupării blaugrana, Gică Popescu.

„O revedere specială chiar de ziua mea cu președintele Barcelonei. I-am făcut o primire călduroasă lui Joan Laporta la întâlnirea de la Guvern și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe Camp Nou ca suporter.

Chiar dacă pe atunci nu conducea clubul FC Barcelona, și-a adus aminte cu bucurie de perioada în care eram căpitan și am ridicat Cupa Cupelor.

Una gran alegria tornar-te a veure, Joan Laporta!

#FCBarcelona”, a scris Gheorghe Popescu, pe pagina oficială de Facebook.

Președintele Barcelonei, uimit de ce a descoperit în România

Joan Laporta a elogiat România și a dezvăluit de ce a ales țara noastră pentru a deschide o academie de fotbal. Președintele grupării blaugrana a rămas impresionat de caracterul românilor.

„După cum ştiţi suntem foarte selectivi când vine vorba de cerinţe. Am ales România pentru locaţia sa, pentru caracterul oamenilor săi.

Avem un club care, anul acesta, pe 29 noiembrie, va sărbători 125 de ani de istorie”, a spus Joan Laporta, la întâlnirea de la Guvernul României.

Marcel Ciolacu e fanul fotbalului spaniol: „Lamine Yamal e un jucător senzațional, dar și ‘noi’ mizăm pe Arda Guler”

Și Marcel Ciolacu a vorbit despre vizita lui Joan Laporta la Guvern. Premierul, simpatizant al FCSB-ului, a lăsat să se înțeleagă că e fanul lui Real Madrid, rivala de moarte a Barcelonei. Cu toate acestea, Ciolacu abia așteaptă să vadă un fotbalist român care să le calce pe urme lui Popescu și Hagi.

„Am avut astăzi plăcerea să schimb câteva impresii cu președintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, care a venit în România să inaugureze o Academie de Fotbal. Este incredibil că un brand sportiv legendar a ales să își deschidă porțile tinerilor noștri români.

I-am transmis președintelui Laporta că îmi doresc ca din această Academie să provină viitorul fotbalist român care va juca pe Camp Nou din Barcelona. Așa cum au fost în anii ‘90 Hagi și Gică Popescu, când și eu, ca toată România, ne mândream cu asta.

Și da, Lamine Yamal e un jucător senzațional, dar și ‘noi’ mizăm pe Arda Guler”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

62 de ani are Joan Laporta, președintele lui FC Barcelona

Please follow and like us:
Pin Share