Șofer de Uber ucis de un client din Prahova. Criminalul de 21 de ani i-a abandonat trupul, după care i-a incendiat mașina

Șofer de Uber ucis de un client din Prahova. Criminalul de 21 de ani i-a abandonat trupul, după care i-a incendiat mașina

Criminal la doar 21 de ani. Un tânăr din Prahova a omorât un șofer de Uber, după care i-a aruncat trupul într-o zonă împădurită. Pentru a-și șterge urmele, ucigașul a furat mașina și a incendiat-o.

Șofer înjunghiat și abandonat

Un șofer de Uber, în vârstă de 31 de ani, a fost înjunghiat în urma unui conflict. În mașină se afla un tânăr de 21 de ani din Prahova. Enervat la culme, clientul a scos un cuțit și i-a aplicat lovituri, în mod repetat, până și-a dat ultima suflare, după care a incendiat mașina.

Polițiștii Secției Rurale Cocorăștii Colț au fost sesizați, în noaptea de marți spre miercuri în jurul orei 00.30, cu privire la un incendiu. Ajunși la fața locului, pompierii au stins focul, apoi au început cercetările.

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de pompieri. Experienţa poliţiştilor care se aflau la cercetarea la faţa locului a condus la suspiciuni cu privire la cauza probabilă a incendiului, cercetările fiind extinse. Astfel, la scurt timp, a fost depistată persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un tânăr de 21 de ani din comuna Bărcăneşti”, potrivit IPJ Prahova.

Planul tânărului ucigaș a fost de a scăpa de cadavru, apoi de a incendia mașina. L-a abandonat pe bărbat într-o zonă împădurită din apropierea localității Snagov, după care a mers cu autoturismul până în zona localității Brazi, pe care l-a incendiat.

În urma anchetei s-a stabilit faptul că tânărul a mers împreună cu șoferul pe raza județului Ilfov. În urma unui conflict spontan, ucigașul l-a omorât pe bărbat. Potrivit agerpres.ro, victima era șofer de Uber, iar criminalul era un client.

„Ulterior, tânărul ar fi luat autoturismul în cauză şi l-ar fi condus până în localitatea Brazi, unde l-ar fi incendiat. Cadavrul conducătorului auto, de 31 de ani, a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Snagov şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, menţionează IJP.

Momentan, polițiștii l-au identificat și l-au reținut pe autorul crimei. Tânărul se află în custodia poliției, în vederea stabilirii cu exactitate a situației. Urmează să fie luate măsurile legale în acest caz.

În cauză, cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciile de Investigaţii Criminale Prahova şi Ilfov.

Please follow and like us:
Pin Share