El este Cătălin, șoferul de Uber ucis de un client. Tânărul de 31 de ani era tatăl a doi băieți și a avut un final teribil

El este Cătălin, șoferul de Uber ucis de un client. Tânărul de 31 de ani era tatăl a doi băieți și a avut un final teribil

Conform anchetatorilor, Cătălin a fost ucis cu 22 de lovituri de cuțit de un client. Criminalul comandase Uber-ul pentru a-l duce la iubita sa, în Bărcănești. Șoferul era căsătorit de patru ani și avea doi copii care au rămas acum orfani.

El este Cătălin, șoferul de Uber ucis de un client nervos

Surse din anchetă spun că din motive necunoscute, cei doi, șoferul și clientul, s-au luat la ceartă. Lucrurile au degenerat rapid, s-au dat jos din autoturism, moment în care criminalul a scos un cuțit și l-a înjunghiat de 22 de ori pe șofer.

Având în vedere numărul foarte mare de lovituri de cuțit aplicate victimei, e clar că individul de 21 de ani cu porniri criminale a vrut să fie sigur că victima sa nu scapă. Cel mai probabil s-a speriat atunci când a realizat că e a făcut și i-a ascuns cadavrul lângă o pădure din Snagov, conform Observatornews.ro.

S-a urcat, mai apoi la volan, deși nu avea permis de conducere și a mers până în Bătești, unde a incendiat autoturismul. S-a dus mai apoi acasă la iubita lui în Bărcănești. Cel care a sunat la 112 a fost un localnic, care a observat autoturismul în flăcări.

”În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de pompieri. Experienţa poliţiştilor care se aflau la cercetarea la faţa locului a condus la suspiciuni cu privire la cauza probabilă a incendiului, cercetările fiind extinse.

Astfel, la scurt timp, a fost depistată persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un tânăr de 21 de ani din comuna Bărcăneşti”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova. Criminalul are toate șansele să își petreacă următorii ani după gratii.

Șoferii de Uber au ieșit în stradă în Ploiești pentru a protesta

Șoferii de Uber din Ploiești au ieșit în stradă pentru a protesta față de această situație. ”Poate băiatul acesta care a murit putea fi salvat dacă aveam un sprijin în aplicație”, povestește un bărbat. Șoferii se plâng că astfel de situații sunt tot mai dese, în care clienții devin recalcitranți. Cu toate acestea, nimeni nu pare interesat să îi ajute.

”Nimic, vorbim cu un robot. Vorbim cu oameni doar când greșim noi. Și la cea mai mică chestie îți anulează contul. O zi, 7 zile, o lună, cât vor ei. Nu avem dispecerat, nu există nimic, avem doar un robot. Nu există nicio măsura instantă. Să suni undeva dacă ai o urgență. Noi suntem verificați la un anumit timp cu face ID. Dar în aplicație pot fi clienți cu nume false, nu știm cine sunt.

Noi suntem obligați să luăm pe oricine, să îl ducem oriunde, noi nu știm în aplicație decât de unde îl luăm, nu și destinația. Aflăm doar când acceptăm cursa”, se plâng oamenii. Șoferii de Uber le cer autorităților să reglementeze situația și să nu mai permită clienților să își facă cont doar cu o adresă de e-mail, ci cu buletin. ”Știți ce am pățit azi? Mi-a dat trei comenzi false. Și tot el mi-a dat report, șofer indisciplinat”, se plânge un alt șofer.

Please follow and like us:
Pin Share