Dinamo, meci de foc în Liga Campionilor împotriva fostului antrenor. Xavi Pascual, declarații încrezătoare: „Nu căutăm scuze”

Dinamo, meci de foc în Liga Campionilor împotriva fostului antrenor. Xavi Pascual, declarații încrezătoare: „Nu căutăm scuze”

”Dulăii” își continuă aventura în Liga Campionilor. Dinamo se va duela joi, 10 octombrie, de la ora 19:45, cu Veszprem, echipa antrenată de Xavi Pascual, chiar fostul antrenor al bucureștenilor. Legăturile dintre cele două echipe nu se opresc aici. David Davis, actualul tehnician al echipei din România, a stat pe banca maghiarilor acum câteva sezoane.

Veszprem și Dinamo se întâlnesc în Liga Campionilor

Partida din Ungaria se anunță a fi una extrem de interesantă. ”Dulăii” au moralul ridicat după începutul extrem de bun de sezon. Dinamo a câștigat toate meciurile, atât cele din campionat, cât și cele din Liga Campionilor. Totuși, jocul cu Veszprem se prefigurează a fi unul dificil.

Dinamo București a obținut 3 victorii extrem de importante în Liga Campionilor: 34-25 cu Eurofarm Pelister pe teren propriu, 28-26 în deplasarea din Polonia, cu Wisla Plock și 37-28 cu Fredericia. Fanii speră ca echipa lui David Davis să se califice în fazele eliminatorii.

David Davis are încredere înainte de meciul cu Veszprem din Liga Campionilor

„Va fi foarte greu, toate meciurile din Liga Campionilor sunt complicate, dar mai ales acum, că jucăm cu Veszprem. Au jucători valoroși, dar și pe Xavi ca antrenor.

Știu că Xavi cunoaște totul despre jucătorii mei, chiar prea mult. Întotdeauna este dificil să joci în deplasare, dar sper să câștigăm și să aducem punctele acasă”, a explicat David Davis, antrenorul celor de la Dinamo, înainte de meciul cu Veszprem.

Xavi Pascual: „Dinamo a crescut de la an la an”

Xavi Pascual a avut și el un discurs extrem de echilibrat înainte de partida cu fosta sa echipă. Antrenorul spaniol a declarat că Dinamo București are un loc special în inima sa, însă își dorește să obțină o victorie în meciul de joi seara.

„Este un meci special pentru mine, am petrecut trei ani minunați acolo, am mulți prieteni la București, care rămân în inima mea. Sper să aibă un sezon bun, le doresc asta!

În același timp, este un meci important pentru noi, sunt două puncte în joc. Am jucat mult în ultimele zece zile, jucătorii mei sunt obosiți, dar nu căutăm scuze. Dacă vrem să fim o echipă de top, trebuie să jucăm simplu și să fim mereu pregătiți, indiferent de adversar.

Dinamo a crescut de la an la an. Jucătorii pot înscrie și de la distanță, au extreme grozave, apărătorii sunt niște luptători și portarii sunt foarte buni”, a declarat Xavi Pascual.

Please follow and like us:
Pin Share