Jupiter retrograd! Avertismentele lansate de Camelia Pătrășcanu pentru fiecare zodie

Jupiter retrograd! Avertismentele lansate de Camelia Pătrășcanu pentru fiecare zodie

Avem Jupiter retrograd! Camelia Pătrășcanu deslușește misterele acestui fenomen astrologic, în exclusivitate pentru FANATIK.

Jupiter retrograd: horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu

Planeta e retrogradă și va forma o relație tensionată cu Saturn din Pești. Jupiter vorbește despre comunicare și ne interesează veștile, toate care vin acum din mediul social, din lume, ce comunicăm, cu cât adevăr comunicăm, ce efecte produce ceea ce comunicăm.

Cuadratura lui Jupiter e în conflict cu Saturn, care vrea să reglementeze anumite secrete. Până pe 4 februarie, putem asista la vorbe, informații, știri, evenimente, probe care ne pot tulbura.

Poate fi o perioadă în care informația este o armă. Datele, concluziile, înțelegerile la care ajungem poate constitui motiv de supărare. Înțelegem lucrurile care au fost ascunse cu intenție.

Știind un adevăr, la timpul lui, putea vindeca, corecta anumite situații. Ce aspecte bune are Jupiter? Trebuie să ne confruntăm cu anumite adevăruri, să nu fugim de ele.

Berbecii au un Jupiter retrograd prin care pot descoperi punctele slabe. Își iau toate crezurile la analizat. Descoperă că ideile în care cred nu sunt tocmai sănătoase. Alți Berbeci află tot felul de secrete despre oamenii din preajma lor.

Taurii au tensiunile date de Jupiter retrograd care pot aduce momente supărătoare. Se referă la toxicitatea mediului. Unii pot deveni nemulțumiți că stau la oraș și se pot muta la țară sau invers, de exemplu. Fiecare își caută locul.

Gemenii au tensiunile date la felul în care se adaptează la instituții, superiori, șefi. Nu prea există congruență între cum văd ei lucrurile și cum le văd ceilalți. Nevoia de libertate îi poate face să taie legăturile, să renunțe la o funcție. Se pot gândi cum să se elibereze.

Racii au tensiunile date de o anxietate ce poate viza informațiile ce vin din mediu. Pot prevedea din timp niște efecte negative. Pentru Lei, acest Jupiter retrograd poate aduce o recalculare a acțiunilor lor publice. Cumva, se gândesc care mai e locul lor în mediul social în care sunt.

Fecioarele au un Jupiter care le obligă la o regândire a funcției, rolului pe care îl au. Analizează dacă ideile lor, felul în care le comunică, soluțiile cu care vin, proiectele în care sunt angajate sunt fezabile sau le mai reprezintă.

Fecioarele pun sub semnul întrebării ordinele primite

Balanțele pot pune sub semnul întrebării anumite declarații, anumite ordine pe care le primesc, care vin de la forurile înalte, de la legiuitor. Pot naște dezbateri tocmai ca lucrurile să nu o ia pe căi principial incorecte.

Scorpionii au un Jupiter care poate aduce dezamăgiri în legătură cu persoanele apropiate. Așteaptă laude și aprecieri pentru a putea progresa. Vor să testeze piața pentru a afla ce păreri au ceilalți.

Săgetătorii au un Jupiter retrograd care poate aduce o schimbare apropiată a cuiva drag. Dacă au spus „Da”, acum pot spune „Nu”. De aceea, pot fi discuții care îi tulbură foarte mult.

Capricornii au frământări la locul de muncă, Cineva pleacă, altcineva vine, se schimbă normativele, exigențele, prioritățile. Unele sunt e înțeles, altele nu. Pot discuta mult de cadrul contractual pe care trebuie să îl respecte.

Vărsătorii își restrâng cheltuielile, poftele, plăcerile. Foarte mult sunt economi sau catadicsesc să devină. Sunt economi atât cu banii,cât și cu energia pe care o consumă.

Peștii au un Jupiter care poate aduce nesiguranță în viața personală. Neliniștea lor interioară nu are nicio bază în cazul unora. Saturn spune că trebuie să dea dovadă de discernământ, detașare, o analiză la rece a lucrurilor.

Please follow and like us:
Pin Share