Rapid a primit răspunsul oficial de la FIFA! Decizie finală în cazul transferului lui Aaron Boupendza!

Rapid a primit răspunsul oficial de la FIFA! Decizie finală în cazul transferului lui Aaron Boupendza!

Aaron Boupendza a devenit oficial noul fotbalist al Rapidului. Clubul Rapid a fost înștiințat de FIFA că nu trebuie să-i plătească nicio sumă lui Zamalek, clubul cu care fotbalistul se înțelesese inițial.

„Toată lumea îmi spune că Boupendza este un fotbalist fantastic!”

Informația a fost anunțată în exclusivitate de Horia Ivanovici la emisiunea DON MUTU. Moderatorul a transmis că vestea este una foarte mare, dar și importantă, nu doar pentru Rapid, ci și pentru fotbalul românesc.

„Boupendza este al Rapidului cu acte în regulă. Giuleștenii și Șumudică pot să-l folosească pe mult așpteptatul atacant încă din etapa viitoare.

Este o mare victorie pentru Rapid și fotbalul românesc. Toată lumea îmi spune că Boupendza este un fotbalist fantastic. Am vorbit aseară cu Săpunaru, mi-a zis că nu a văzut așa ceva.

Mi-a zis că este bombă, că nu a văzut atacant ca ăsta în fotbalul românesc. Vă dați seama că toți îl așteptăm cu sufletul la gură. E o știre care-i face fericiți pe giuleșteni.

Aceasta este informația de 100 de puncte pentru fanii Rapidului”, a declarat Horia Ivanovici, în exclusivitate la emisiunea DON MUTU, cel mai nou show oferit de FANATIK.

Aaron Boupendza, declarat de FIFA noul fotbalist al Rapidului

Rapid a anunțat la câteva minute marea veste. FIFA a decis că Aaron Boupendza este oficial noul jucător al grupării pregătite de Marius Șumudică, din informațiile obținute de FANATIK.

De asemenea, clubul alb-vișiniu nu trebuie să-i achite nimic lui Zamalek, echipă cu care atacantul a semnat un precontract înainte de a ajunge în Giulești. Astfel, Boupendza va putea evolua fără probleme pentru echipa din Giulești.

„Veste excelentă! În această dimineață, am primit de la FIFA decizia favorabilă privind legitimarea lui Aaron Boupendza!”, a transmis Rapid pe pagina de Facebook a echipei.

Please follow and like us:
Pin Share