Andrei Nicolescu, replică pentru Adrian Mititelu după ce a dat în judecată Dinamo: „Are de plătit vreo 80.000 de lei”. Exclusiv

Andrei Nicolescu, replică pentru Adrian Mititelu după ce a dat în judecată Dinamo: „Are de plătit vreo 80.000 de lei”. Exclusiv

Andrei Nicolescu a oferit prima reacție pentru FANATIK după ce Adrian Mititelu a dat în judecată Dinamo. Oficialul din Ștefan cel Mare explică de ce patronul lui FC U Craiova 1948 trebuie să achite o sumă importantă.

Andrei Nicolescu, prima reacție după ce Adrian Mititelu a dat în judecată Dinamo: „Noi i-am dat toate dovezile”

Andrei Nicolescu a comentat pentru FANATIK procesul cu FC U Craiova 1948: „Domnul Mititelu a decis să facă acest demers în loc să înțelagă că ăsta e regulamentul și toți ne-am supus aceleiași reguli. E treaba dânsului, dar în acea contestație este debitor”.

Dinamo nu a reușit să își acopere cheltuielile de organizare a meciului, așa că oltenii trebuie să împartă costurile cu rivalii: „Ce să vă spun? Noi i-am dat facturi, i-am dat toate dovezile în fața comisiei, i-am arătat cum s-a desfășurat meciul, mai mult de atât nu puteam face. Cred că are de dat în jur aproximativ 80.000 de lei pentru organizarea meciului.

La acel meci din Cupa României au fost foarte puțini spectatori, vreo 3.000 și ceva, 4.000 de spectatori. S-a jucat pe Arena Națională și au fost niște costuri. Asta este. Ăla e regulamentul, nu l-am făcut eu, nu l-am inventat eu”.

Andrei Nicolescu dezvăluie: „Mai aveam această speță și cu Oțelul Galați. Și acolo e o sumă de vreo 100.000 de lei”

Nu e singurul litigiu de acest gen după un meci din Cupa României Betano: „Mai avem această speță și cu Oțelul Galați, care nu a vrut să plătească pentru meciul din Cupă de pe Arcul de Triumf. Și acolo e o sumă de vreo 100.000 de lei.

Mă rog, fiecare club și face politica… Ei n-au mers în instanță, dar au încercat să determine să se judece cât mai târziu, au adus tot felul de argumentații, n-au recunoscut facturi, adică… Nu contează, asta e.

Sunt două meciuri de Cupă în care am avut cheltuieli mai mari decât venituri și conform regulamentului cheltuielile trebuie împărțite pe din două. Acesta a fost regulamentul în Cupa României anul trecut. 

Clubul organizator îi oferă celui oaspete toate facilitățile de care are nevoie la meciul respectiv, dar cheltuielile se deduc la final. Se văd care sunt încasările. Dacă noi aveam încasări peste cheltuieli trebuia să împărțim și profitul cu FC U Craiova 1948”.

FC Bihor nu a împărțit profitul cu Dinamo după meciul din Cupa României

Dinamo mai are de primit bani și de la o altă echipă: „Am observat că asta e practica. FC Bihor de exemplu nu ne-a mai dat raportul după meciul de la Oradea, unde au jucat cu stadionul plin. Presupun că au făcut profit, apropo de cheltuieli și venituri. Mă rog, e o practică a fotbalului românesc, noi încercăm să ne ținem departe de ea și cu asta basta. 

Nu există niciun pericol ca acest proces să blocheze ieșirea din insolvență. Nu are legătură cu acel dosar, așa că suporterii lui Dinamo pot sta liniștiți. Chiar nu e nicio problemă”, a mai spus administratorul special al lui Dinamo, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

80.000 de lei are de achitat Adrian Mititelu după meciul din Cupa României cu Dinamo
100.000 de lei are de plătit Oțelul Galați după meciul din Cupă Dinamo

Please follow and like us:
Pin Share