S-a certat cu soția sa, a luat copiii și a fugit într-o pădure cu ei. Cum au fost găsiți după trei ani, adevărul șocant despre bărbat și cei trei micuți

S-a certat cu soția sa, a luat copiii și a fugit într-o pădure cu ei. Cum au fost găsiți după trei ani, adevărul șocant despre bărbat și cei trei micuți

După o ceartă cu soția, un bărbat a dispărut împreună cu cei trei copii, alegând să trăiască în pădurile din Waikato, Noua Zeelandă. Trei ani mai târziu, au fost găsiți de un grup de vânători care se aflau în zonă.

S-a certat cu soția sa, a luat cei trei copii și au fugit într-o pădure. Cum au fost găsiți după trei ani, adevărul șocant despre bărbat și cei trei micuți

O poveste incredibilă a șocat Noua Zeelandă și întreaga lume. Un tată și-a luat cei trei copii și a dispărut în sălbăticie după o ceartă cu soția, trăind ascunși timp de trei ani. Recent, un grup de vânători i-a zărit și filmat, dezvăluind cum trăiesc aceștia în izolare.

Tom Phillips, un bărbat care a dispărut după ce s-a certat cu soția în 2021, și a ales să-și ia copiii și să înceapă o viață ascunsă în pădurile regiunii Waikato, scrie stiripesurse.ro.

Joi, 3 octombrie, un grup de tineri vânători locali, aflați într-o pauză de la activitatea lor, au surprins imagini cu Phillips și cei trei minori pe un teren agricol din Marokopa, de-a lungul coastei de vest a Insulei de Nord.

Inspectorul Andrew Saunders, responsabil cu investigarea cazului, a confirmat că această apariției pare “credibilă”, iar poliția spune că sunt chiar ei. Autoritățile și-au intensificat eforturile de căutare în zonă începând de vineri dimineață, însă până în prezent, grupul rămâne de negăsit.

Tatăl nu deține custodia legală a copiilor. Se crede că a fost implicat în spargerea unei bănci

Catherine, mama copiilor, a fost ușurată să afle că aceștia sunt în viață. Ultima dată când și-a îmbrățișat copiii a fost pe 9 decembrie 2021. Este important de menționat că Tom Phillips nu deține custodia legală a copiilor, Jayda, Ember și Maverick.

Mai multe detalii despre întâlnirea neașteptată au fost oferite de o rudă a unuia dintre tinerii vânători. Conform declarațiilor, grupul a fost observat la aproximativ 50 de metri distanță. Copiii era mascați, arătau „ca și cum ar fi stat în tufiș pentru o vreme”. Adultul care îi însoțea avea o barbă lungă și purta o armă. Când au fost întrebați despre identitatea lor, răspunsul enigmatic a fost: “Numai tu știi”.

Întâmplarea a avut loc în Marokopa, un sat izolat cu doar 69 de locuitori, situat la două ore distanță de Hamilton. Dispariția lui Phillips și a copiilor săi a fost raportată inițial în septembrie 2021, când furgoneta bărbatului a fost găsită abandonată. După 19 zile de căutări intense, cei patru au fost descoperiți la ferma părinților lui Phillips, în apropierea localității.

La acea vreme, grupul a mărturisit că a trăit într-un cort în sălbăticie. În urma acestui incident, s-a emis un mandat de arestare pe numele lui Phillips, acuzat de irosirea resurselor poliției. Totuși, bărbatul a refuzat să se prezinte în fața instanței. Trei luni mai târziu, soția l-a acuzat din nou de punerea în pericol a copiilor.

Situația se complică și mai mult, întrucât Phillips este suspectat de implicare într-un jaf armat la o bancă din Te Kuiti, în septembrie 2023. Autoritățile cred că fugarul și copiii săi primesc ajutor din exterior și fac apel la oricine are informații să colaboreze cu poliția.

Please follow and like us:
Pin Share