Andreea Bălan, pe aceeași scenă cu tatăl ei! Cum se simte Săndel Bălan și cu ce se mai ocupă: “Analizele sunt bune”. Exclusiv

Andreea Bălan, pe aceeași scenă cu tatăl ei! Cum se simte Săndel Bălan și cu ce se mai ocupă: “Analizele sunt bune”. Exclusiv

Bucurie mare pentru Săndel Bălan care va urca, peste numai câteva zile, pe scenă, cu fiica sa, celebra artistă Andreea Bălan. Pe 16 octombrie, cântăreața face un show de excepție la Sala Palatului, eveniment pentru care se pregătește de mult timp și pentru care face repetiții zilnic.

Săndel Bălan va urca pe scenă cu fiica Andreea Bălan, la Sala Palatului

Profesionistă cum o știm, Andreea Bălan își dorește ca show-ul ei, intitulat “Povestea sufletului meu”, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de carieră, să fie unul impecabil. O întreagă armată de oameni muncește cu ea la repetiții, tocmai pentru ca totul să iasă ca la carte.

20 de dansatori, alți oameni în spate, peste 10 ținute și zeci de piese, toate care exprimă povești și trăiri din viața ei. Tocmai pentru că este cel mai mare eveniment din cariera ei de artist, lângă ea, pe scenă, vor urca și cei apropiați. Fetițele ei, Clara și Ella, vor cânta o piesă cu mama lor.

De asemenea, și tatăl artistei, Săndel Bălan, cu care are o relație bună acum, va fi pe scenă, alături de ea. “Da, este adevărat că o să cânt la Sala Palatului, cu fii-mea, pe data de 16 octombrie”, ne-a declarat Săndel Bălan.

“Probabil vom cânta o piesă din Andre”. Ce spune Andreea?

Compozitorul însă nu a vrut să dezvăluie mai multe detalii. Totuși ne-a spus că Andreea a pregătit multe suprize pentru fanii ei, artiști de top, și piese celebre, printre care și unele de pe vremea “Andre”. “Probabil vom cânta o piesă din Andre”, spune el.

Andreea Bălan numără zilele până la marele eveniment de la Sala Palatului, și probabil are și ea emoții, la fel ca tatăl ei, Săndel Bălan, care este foarte mândru de realizările fiicei.

“Aștept cu brațele deschise și cu toată dragostea să sărbătorim împreună cei 30 de ani de carieră pe care i-am împlinit anul acesta. Toată viața mea a fost un cântec despre iubire, suferință, renaștere și vindecare. Pe 16 octombrie vă voi împărtăși povestea mea prin muzică. Va fi un spectacol inedit, în care eu mă autodepășesc ca artist și voi oferi publicului o experiență muzicală și vizuală de excepție. Am pregătit multe surprize pentru voi și împreună cu invitații mei speciali vă vom oferi momente de neuitat”, a spus Andreea Bălan, despre concert.

Săndel Bălan: “Andreea este foarte liniștită pentru că îi merge foarte bine pe toate planurile”

Săndel Bălan mai spune că este fericit pentru fiica sa și pentru realizările sale și a “uitat” momentele din trecut când nu erau în relații prea bune. “Suntem în relații bune. Dumnezeu le așează pe toate. Mă bucur că Andreea e fericită. Este foarte liniștită pentru că îi merge foarte bine pe toate planurile”, mai spune compozitorul.

Săndel Bălan a avut ceva probleme de sănătate în trecut, dar acum se simte bine. El este foarte atent cu sănătatea lui și, în plus, încearcă să facă mișcare.

Săndel Bălan, pe scenă cu fiica. Cu ce artiști mai colaborează?

“Fac antrenamente. Eu sunt sportiv, joc tenis de masă, marțea și joia la Sala Sporturilor. Merg cu prietenii. Am fost campion la tenis de masă județean. Am și acasă un aparat multifuncțional cu care fac exerciții. La medic merg periodic. Analizele sunt bune. Eu mă simt bine”, ne-a mai spus el.

Săndel Bălan lucrează în continuare cu artiști. Stă în studio cu ei sau merge la spectacole. Face ceea ce îi place și ceea ce a făcut ani buni. Printre artiștii cu care colaborează în acest moment se numără Leya D, Cristina de la As XX, Cora Kait. “Sunt talentate, frumoase, muncitoare, au toate ingredientele ca să aibă succes”, spune tatăl artistei.

Please follow and like us:
Pin Share