S-a deschis lista concurenților din noul sezon ”Te cunosc de undeva”. Ce artist cunoscut are dubii asupra participării

S-a deschis lista concurenților din noul sezon ”Te cunosc de undeva”. Ce artist cunoscut are dubii asupra participării

Se fac pregătiri intense pentru noul sezon al ”Te cunosc de undeva”, cel cu numărul 21. Producătorii au deschis lista noilor concurenți, dar unele propuneri sunt sub semnul întrebării. Un artist foarte cunoscut are rețineri cu privire la participare. Ce l-ar împiedica?

Ce artist este nedumerit cu privire la participarea la ”Te cunosc de undeva”

Cei din staff-ul formatului muzical au pus ochii pe un cântăreț care de-a lungul carierei a lansat multe hit-uri prin care a cucerit milioane de români. Acesta nu a semnat contractul de colaborare cu cei de la Antena 1, încă. Ce ezitări are?

Potrivit jurnaliștilor de la cancan.ro, este vorba despre Tudor Ionescu de la Fly Project. Interpretul în vârstă de 44 de ani are ștate vechi în industria care l-a consacrat și și-ar dori și nu prea să facă parte din grupul noilor soliști de la ”Te cunosc de undeva”.

Tudor Ionescu ar fi purtat discuții cu producătorii emisiunii, dar pentru moment nu a semnat niciun contract. Ceea ce-l împiedică să ia o hotărâre fermă este agenda lui prea încărcată cu evenimente unde trebuie să cânte în această toamnă.

Tudor Ionescu are evenimente atât în țară, cât și peste hotare, iar ”Te cunosc de undeva” l-ar suprasolicita și nu știe dacă va reuși să facă față rutinei zilnice astfel. Artistului i s-a permis să pună bine în balanță situația, încât nimeni să nu aibă de pierdut, ci doar de câștigat.

Andreea Bălan nu va mai fi prezentă în juriul ”Te cunosc de undeva”

De altfel, sezonul 21 începe cu schimbări la masa juriului. Andreea Bălan nu va mai face parte din ea după ce a renunțat la proiect. Cântăreața a anunțat luna trecută, într-o postare pe rețelele de socializare, că dorește să se axeze mai mult pe cariera sa, dar și pe viața personală.

”Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie – Povestea sufletului meu.

Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune.

Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Please follow and like us:
Pin Share