De ce a fost ucis, de fapt, șoferul de Uber din Ploiești. Două elemente surpriză au apărut în ancheta crimei

De ce a fost ucis, de fapt, șoferul de Uber din Ploiești. Două elemente surpriză au apărut în ancheta crimei

De ce a fost ucis, de fapt, șoferul de Uber din Ploiești de către clientul său? La această întrebare au încercat să afle răspunsul cei care au preluat ancheta crimei. El a venit chiar de la suspectul asasinatului.

Detalii terifiante de la crima care a îngrozit România: de ce a fost ucis șoferul de Uber din Ploiești. Mărturia suspectului

O nouă crimă a îngrozit România în această săptămână. Marți noapte, un șofer de Uber în vârstă de 31 de ani a fost ucis cu peste 20 de lovituri de cuțit. Autorul este un tânăr de 21 de ani, pe care victima îl luase ca pasager în mașină.

După comiterea asasinatului, suspectul a aruncat cadavrul într-o pădure de lângă Snagov. Mașina victimei a dus-o pe raza localităţii Brazi. Aici, vehiculul a fost incendiat, cel mai probabil pentru a-și ascunde urmele.

Un localnic a văzut o mașină care arde în zonă și a sesizat poliția. După ce pompierii au stins flăcările, oamenii legii au putut să strângă destule probe pentru a duce ancheta în direcția unei crime.

Între timp, principalul suspect al uciderii șoferului de Uber a fost prins de poliție. El a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul de 21 de ani a început să ofere detalii despre fapta sa.

Se pare că acesta se cunoștea cu șoferul pe care l-a ucis, spun anchetatorii, citați de Știrile ProTV. Comanda cursei de marți nu a fost făcută prin aplicația de ride-sharing, ci telefonic.

Din mărturia făcută de suspect în fața anchetatorilor mai aflăm că el a cerut să fie luat de la Ploiești și dus la Ciolpani. Pe traseu, între cei doi bărbați lucrurile s-au tensionat. Suspectul spune că șoferul a schimbat traseul și i-ar fi cerut mai mulți bani. Acest lucru l-a înfuriat.

La un moment dat, cei doi tineri au coborât din mașină, iar clientul de 21 de ani și-a atacat victima cu un cuțit. Cătălin, șoferul de Uber, a fost înjunghiat cu 22 de lovituri de cuțit. Nu a mai avut nicio șansă.

Cadavrul conducătorului auto, de 31 de ani, a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localității Snagov“, spune Maria Magdalena Vîiu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Autorul acestei fapte este acuzat de omor calificat, tâlhărie, distrugere și conducere fără permis. Polițiștii fac verificări să afle dacă el era drogat când a comis toate aceste infracțiuni.

Please follow and like us:
Pin Share