Gigi Becali a dezvăluit cum îl suna pe Gâlcă din pușcărie și făcea schimbările. „Când s-a opus, a venit sfârșitul. Niciodată nu va mai fi la mine”

Gigi Becali a dezvăluit cum îl suna pe Gâlcă din pușcărie și făcea schimbările. „Când s-a opus, a venit sfârșitul. Niciodată nu va mai fi la mine”

FCSB este echipa care s-a luptat an de an la titlu, reușind sezonul trecut să câștige Superliga după 9 ani de la ultimul succes. Gigi Becali a dezvăluit cum îi făcea schimbările lui Cotel Gâlcă din pușcărie, pe vremea când actualul antrenor de la Universitatea Craiova cucerea cu FCSB toate cele 3 trofee interne.

Gigi Becali a dezvăluit cum îl suna pe Gâlcă din pușcărie și făcea schimbările

Sezonul 2014/2015 a rămas unul cu adevărat semnificativ pentru FCSB. Atunci, sub comanda lui Costel Gâlcă, bucureștenii au cucerit Cupa României, Cupa Ligii și Superliga.

Gigi Becali a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA, unde a ținut să precizeze cum îl suna pe Gâlcă din pușcărie pentru a ordona schimbările dorite de acesta la pauză, deși antrenorul român a contestat deseori acest scenariu.

„Gâlcă, care el zice că era atâta… din pușcărie îi comandam. El nu a făcut din libertate, dar din pușcărie a făcut. S-a opus și i-a venit sfârșitul.

„Atunci i-a venit sfârșitul, definitiv, că nu mai calcă niciodată la mine!”

I-am spus să joace cu sau fără Varela. La Iași noi trebuia să câștigăm meciul, că dacă nu câștigam titlul mergea la ASA Tg. Mureș. I-am zis să joace fără Rusescu, sau cu el, nu mai știu.

El a zis da cu două ore înainte, am făcut cu el echipa. Contractul lui se terminase, nu îi propusesem încă prelungire. Așteptam să vedem ce e întâmplă. 

Și el când a văzut că e ultimul meci, nu mai are contract, doi jucători pe care îi stabilisem eu nu i-a băgat. Și atunci i-a venit sfârșitul, definitiv, că nu mai calcă niciodată la mine. 

Așa am zis atunci, pentru ce a făcut niciodată în viața lui nu va mai antrena. Asta e viclenie. Să spui da și să faci altceva… L-am sunat să facă niște schimbări, nu le-a făcut… a făcut ce a vrut el”, a spus Gigi Becali în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Adi Ilie știe cum a fost Gâlcă în vestiarul FCSB-ului

Costel Gâlcă a stat doar un sezon pe banca formației bucureștene. Se pare că relația antrenorului cu jucătorii săi nu era una tocmai bună în vestiar. Acest aspect a fost dezvăluit de Arian Ilie: „Nici jucătorii nu prea erau mulțumiți de el, știu situația de acolo.

Nu prea îi băga în seamă, adică să aibă o relație dincolo de antrenament. Nu le arăta afecțiune dincolo de antrenamente”, spunea „Cobra” în exclusivitate în primăvara acestui an la FANATIK SUPERLIGA.

Becali a spus cum îi făcea schimbările lui Gâlcă din pușcărie

Please follow and like us:
Pin Share