Luis Phelipe la Farul? Gigi Becali a vorbit deja despre perioada de transferuri din iarnă și relația cu Gică Hagi

Luis Phelipe la Farul? Gigi Becali a vorbit deja despre perioada de transferuri din iarnă și relația cu Gică Hagi

Luis Phelipe a bifat doar 328 de minute la FCSB în 8 partide în acest sezon, iar extrema stângă pare că are șanse minime să fie titular. Gigi Becali nu ar exclude un împrumut al brazilianului la Farul. Detalii în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Luis Phelipe, împrumutat de Gigi Becali lui Gică Hagi: „Numai în iarnă se poate”

Gigi Becali a vorbit despre situația echipei lui Gică Hagi: „Eu ce să îl ajut? Numai în iarnă se poate”. Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, i-a dat o idee patronului FCSB: „Luis Phelipe ăsta care nu joacă ar merge la el”.

Gigi Becali clar nu ar exclude o astfel de posibilitate, însă a fost rezervat: „Da, mă, tată, dar în iarnă. Bă, Horia, nu vreau să vorbesc despre Gică. Mi-e că dacă greșesc ceva”.

Patronul FCSB-ului a spus că însă că mijlocașul va mai primi șanse să demonstreze la FCSB: „Nu vreau să vorbesc că nu… Și nici nu prea am ce să îi dau. Luis Phelipe o să joace. O să vezi că o să joace. N-o să joace în Cupă cu Dinamo? Cine să joace?”.

Luis Phelipe a jucat 1 minut în ultimele 8 meciuri ale FCSB-ului din campionat. A fost la Belgrad la „vraciul” Marijana

Luis Phelipe a fost rezervă neutilizată la meciurile cu U Cluj, Unirea Slobozia, Poli Iași, Hermannstadt, CFR Cluj, FC Botoșani, Petrolul, Sepsi și FC Buzău. Ultimul meci în care a apărut la FCSB a fost pe 1 septembrie, când a jucat un singur minut cu UTA.

O explicație pentru această absență îndelungată este faptul că Luis Phelipe a avut probleme musculare care l-au trimis direct la Belgrad, la „vraciul” Marijana Kovacevic, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Brazilianul a suferit o accidentare la meciul cu Farul de la finalul lui august.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani este cotat la 500.000 de euro și mai are contract cu FCSB până în vara lui 2028. Nu este exclusă nici posiblitatea ca Phelipe să se întoarcă sub formă de împrumut la Poli Iași, mai ales că Șfaițer și-a manifestat interesul pentru jucător.

Gigi Becali ar putea să îl împrumute pe Luis Phelipe la Farul

Please follow and like us:
Pin Share