Cehia – România în Elite League U20 la 18:00. Lotul “tricolorilor“, cote și unde poți urmări în direct partida

Cehia – România în Elite League U20 la 18:00. Lotul “tricolorilor“, cote și unde poți urmări în direct partida

Cehia – România este cel de-al treilea meci pe care tricolorii U20 îl dispută în această ediție a Elite League. Elevii lui Costin Curelea au pierdut primele două partide, cu Germania și Anglia, însă Cehia reprezintă un adversar ceva mai abordabil.

Live video Cehia – România, în Elite League U20. Elevii lui Costin Curelea speră să înceapă să adune puncte

După ce în 2023-2024 au terminat pe locul 6 în faza ligii din Elite League, românii vor să obțină un rezultat mult mai bun în actuala stagiune. Pentru început, ei ar trebui să obțină punct sau puncte în Cehia, după ce au pierdut primele două partide.

România U20 a fost învinsă de Germania cu 3-2 pe teren propriu, iar în Anglia a pierdut cu 2-0. Pentru elevii lui Curelea, înfrângerea contra nemților a fost una dureroasă, mai ales că “tricolorii“ au condus cu 2-0 la Arad, până în minutul 53!

Tot cu trei meciuri la activ, Cehia a acumulat un punct, după ce a remiza cu Turcia pe teren propriu, scor 0-0. Iată cum arată programul compelt al partidelor pe care le mai au de jucat tinerii jucători antrenați de fostul fotbalist de la Sportul Studențesc:

10 octombrie Cehia U20 – România U20
14 noiembrie România U20 – Portugalia U20
19 noiembrie Italia U20 – România U20
2025 Polonia U20 – România U20
2025 România U20 – Turcia U20

Clasamentul Elite League

Clasament Elite League. Sursa foto: Flashscore

Lotul României U20 pentru meciul cu Cehia

Pentru partida din Cehia, selecționerul Costin Curelea a selectat următorul lot de jucători, conform site-ului Federației Române de Fotbal:

Portari: Ștefan Lefter (Corvinul), Vlad Răfăilă (Lecce), Paul Toroc (CS Afumați).
Fundași: Andrei Dorobanțu (Unirea Slobozia), Mark Țuțu (Ceahlăul Piatra Neamț), Matteo Duțu (AC Milan), Răzvan Pașcalău (Dinamo), Ștefan Duțu (CS Afumați), Dorin Pop (Corvinul Hunedoara), Alexandru Șuteu (FC Voluntari), Antonio David (AS Gubbio 1910);
Mijlocași: Denis Rența (CSM Focșani), Daniel Olariu (CSC Șelimbăr), Robert Jălade (Sevilla), Alin Boțogan (Petrolul), Ștefan Bană (Universitatea Craiova), Rareș Pop (Rapid), Eduard Radaslavescu (Farul), Andrei Florea (Juventus Torino), Alexandru Musi (FCSB), Adrian Caragea (Dinamo);
Atacanți: Atanas Trică (CSM Slatina), Alexandru Stan (Gloria Buzău).

Cine transmite Cehia – România în Elite League U20

Meciul Cehia – România de la U20 va fi transmis în România exclusiv pe platforma FRF TV. Partida este programată să se dispute joi, 10 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul „CFIG Arena”, din Pardubice.

FANATIK.ro te ajută să găsești informații despre meciul din Cehia în timp real. Aici găsești partida Cehia U20 – România U20 în format LIVE TEXT și poți vedea și cele mai tari faze ale meciului!

Cote la pariuri pentru Cehia – România la Elite League U20

Cota la pariuri pe victoria României U20 este una destul de mare, 5,30. Cehii sunt favoriții bookmakerilor, care le oferă o cotă mult mai mică, de 1,57. La egal, cota este 3,75.

Cele două formații s-au întâlnit și în precedentele trei ediții din Elite League. România a câștigat două dintre partide, una cu 2-1 și una cu 2-0, ambele pe teren propriu. În Cehia, s-a disputat un singur meci, câștigat de gazde cu 2-1. Cota pentru peste 2,5 goluri este 1,91.

Vezi live video și toate fazele din Cehia – România, în Elite League U20. Update-uri în timp real

FANATIK.ro te ajută să vezi LIVE VIDEO Cehia – România în Elite League U20. Aici găsești toate amănuntele despre ce se întâmplă la Pardubice, inclusiv când se marchează și cine a reușit să înscrie.

La finalul meciului, te așteptăm cu rezumatul video al partidei și cu ierarhia grupei, actualizată. Rămâi pe site-ul nostru pentru a ști totul despre șansele elevilor lui Curelea la o clasare cât mai bună în Elite League! Peste patru zile, “tricolorii“ U20 joacă la Târgoviște cu Elveția un meci amical, la ora 19:00.

Please follow and like us:
Pin Share